Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Acil!!!!!!

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart Acil!!!!!!

Arkadaşlar, kız arkadaşımla w.a.t.'a gitmek istiyoruz fakat bize çokolata atöylyesi-fabrikası, bir pastane bu tür işler lazım. self gitsek direkt işimiz belli olsa daha doğru ve iyi olur diye düşünüyoruz. Yardım edebilecek bir fabrika atölye vs önerebilecek var mı? çok çok çok acil, çok çok çok önemli. saygılar...

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

işin belli olmadan zaten gidemezsin ve self iş bulmak bu kadar basit birşey değil
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

annen seni kadir gecesi dogurmadiysa ilk gidisinde hem de pastane cikolata fakrikasinda is bulman neredeyse imkansiz..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

kiz arkla wat a katilmani tekrar gozden gecir derim , ben 4 yillik deneyimlerime bakarak suan wat a katilan cift arklarimdan atmiorum hicbiri beraber deiller suan , ve pismanlar hayatlarinin en guzel yazini turkiyede gibi evde film izleyerek dondurma yiyerek gecirmeyin
    LIVE IS LIFE

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aynen ya sevgiliyle gitmeyi gozden gecir bidaha/ .donus yolculugumda bir cift gormustum wat yanliz gidilmeli kesinlikle demistim. self is bulmayi nasil birsey zannediyorsun ki ? zor bu isler

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bencede kız arkadaşınla gitme..yada kız arkadaşınla fakat farklı yerlerde olun travel kısmında beraber olursunuz)self olarak gitmen için öncelikle kendi işini ordan kendin bulman gerekir buda eğer orda tanıdığın yoksa pek kolay değil..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

bencede kız arkadaşınla gitme sonra çok sorun yaşarsınız ) Eğer gidecekseniz de farklı yerlere gidin travel kısmında beraber olursunuz en mantıklısı bu .. self olarak gitmen için senin işini ordan ayarlaman gerekir ve konaklamanı falanda kendin halletmen lazım eğer bir tanıdığın yoksa bu senin için bir hayal olur

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bookmarks