garsonluk kolay iş değildir ingilizce bakımından çünkü gidince yemekleri öğreneceksin gelen müşteriyi güleryüzle ve düzgün bir dille karşılıyacaksın ilk gittiğinde aksan zorluğu çekeceksin ilk defa gidipte aksanda zorlanmayan adam yoktur neredeyse biraz arka kısımda çalıştıktan sonra daha kolay olurgarsonluk düşünüyorum ingilizcem iyi müşteriyle iletişimde daha fazla olabilirim..genelde newyork florida arası gidiyorlar sanırım oralarda biryere giderim ama tabiki büyük şehirleri istiyorumda firmalar konaklama pahalıdır diye caydırmaya calışıyolar
kimse hiç çalışmadıysan gitme demedi benimde hayatımdaki ilk işim amerikadaydı arkadaş köle gibi vasıfsız işlerde çalışmaya değer mi 6 milyar para verecez daha azını kazanacağız dediği için böyle bişey dedikBende daha önce hiç çalışmamıştım ama yaz boyunca 600 saat civarı çalıştım. Daha önce çalışmadıysan gitme demek çok yanlış. O Zaman napıcaz hayatımız boyunca hiç çalışmayalım ? Saçma. Her şekilde gitmelisin, tabiki maddi olarak zorluk çekmeyeceksen.
Bookmarks