Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eger tanidiginin yaninda kalmayacaksan ve para da kazanma amacin varsa wat icinde california da calisma kiralar inanilmaz yuksektir. eyalet cok guzel yasam olarak super ama pahali. paranin hic onemi yok ben eglenmeye gezmeye gidiyorum sadece gerekirse ailemden de isterim para diosan git california ya yoksa gitme california ya yakin nevada utah idaho wyoming gibi eyaletler var oralari dusunebilirsin oralri gezicem dersen..

tandığıma yakın olamam lazımarizona ve nevada seçenekler arasında.amerikaya gitme sebebim para biriktirip dönemk değil ama biraz biriktirip sonunda da bi iki yer görsem güzel olur.aklımda bi iki şirket var iş seçeneklerine göre kararımı vericem.önerilerin için çok sağol.devamını da bekliyorum

Alıntı hqnfb0707 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
esra ben 2012 californiya gidicem kesin gibi bişi

ben los angelas yakınlarındaki anhaim e gidicem disneyland ın oldugu şehir.

benim tr de çalıştıgım yerin sahibinin orda çocukluk ark ı war onun döner salonu war restaurant. orda çalışıcam. ilk gidişim ama self gidicem ona job offer göndericem oda bana doldurup geri gönderecek.

aklına bi,şi takılırsa sorabilirsin elimden geldigince yardımcı olmaya açlışırım. aynı şekil bende sana sorucam çünkü

Senin tanıdık sağlammışbenimki de böle bi güvence verse güzel olurdu.benim tecihim şekillendikçe sorcaklarım artıcaktır,şimdidedn sağol ben de elimden geldiğince yardımcıolmaya çalışırım.