Bunlarla pazarlık fln yapabiliyomusunuz ya indirim fln yapıyorlarmı?
Bunlarla pazarlık fln yapabiliyomusunuz ya indirim fln yapıyorlarmı?
self placementa 400-500 dolardan fazla isteyen ve verenin aklindan suphe ederim…united towers ta sanki sifir hatayla calisiyormus gibi 1600 dolardan fiyat veriyor…nedense bu en iyi sirketlerin magdurlarida hep bana denk geldi…bu sirketlere nasil iyi diyebiliyorlar anlamiyorum...
poseidon uygun gibi arkadaşlar ama pek köklü büyük bir şirket değil 10 ekim 2011e kadar 2300tlymiş
3 kez katıldım ama böyle astronomik rakamlar hiç görmedim. Dikkat etmek gerekli. Self 800-900 dolar nedir ya. 1500-1600 erken dönem fiyatları nedir ya. Bu kadar olmaz.
Bir rüzgardır gidiyoruz ama dur bakalım nolcak..
Dediğin gibi dolar nerdeyse 2 TL civarında ve adamların utanmadan istedikleri fiyatlara bak. Tezgah hazır. İyi eleyip sık dokumak lazım. Ben daha katılmayacağım wata ama bunu gördükçede tepki vermemek imkansız..
Her zamanki gibi ne geçirsek kardır mantığı. Hayırlı olsun.
Bizim bu merkez bankası ne işe yarar ? Sizce müdahale olurmu piyasaya yazılıp sonra ileriki aylar düşmesin dolar !!!!
yıne olay bızlerden bıtıyor sonucta bıdefa gıdıcez dıye ne olursa olsun bı sekılde oduyoruz bı parayı sırketlerde odeyecegımızı bıldıgı ıcın pek fazlada gerı adımda atmıyor...aslında cogu kısının butcesını harbıden derınden sarsıyor...her gecen gun gıttıkce wat a katılım azalıyor bakalım 3-5 sene sonra sırketler ne yapacaklar bu sekılde ucuk fıat solerlerse...
gittim fiyat aldım arkadaşlar
31 ocağa kadar 1575$
500tl depozit
200$ vize harcamaları
1800tl Uçak bileti.
şirket ismi banlanıyormu? e- l -t
ohaa yaaa bunların dolardan hıcmı haberı yok yahu..barı sabıtleseler bı fıyatta ...
reyes aynen dostum, çok istekliydim hevesim açıkcası kırıldı ,bu parayı verip bide ezilicez orada, bakıyorum her yere ,takipdeyim.....
turkiyeye bende bu sene wat tan yeni dondum.Fiyatlar tam bir sacmalik.Ben gecen seninin sezon kapanirken 1300 dolara kayit olmustum simdi adamlar 1600 dolar erken kayit fiyati diolar ki dolar 2 yi gormek uzere.Anlam veremiyorum...
Bizim şirketler de Amerikan çalışma sistemini baya benimsemişler. Yakında görüşmeye gittiğinde para isterlerse hiç şaşırmam!
adore study 2450 TL istiyor ama havaalani karsilama, konaklama hepsini yapiyorlar. fiyat digerlerine daha makul 1300$ falan ediyor. gorusulebilir ben gecen sene memnundum
arkadaslar ılk senenenızde ole ya da bole cok para verırsınız ama bu parayı hak edıyorlar mıınanılmaz kar payları var ıcınde
honeyguy sen hangi şirketle gitmiştin memnun kaldın mı?
ben eduyorka geçen sene erken kayıt diye 1700 tl vermiştim.Bu sene ki fiyatı 2500 civarındaymış.. çüşşş![]()
secret nerde burda
Forumda çok arkadaşı haberdar ettim Ukla Abroad eylül sonuna kadar 1000 dolardı diye kayıt olan oldu, yırttı, olmayanlara müjdeli haber onlar da 1300 yaptı şuan fiyatınıeylülün son haftası ofislerine gittiğimde izmir'de ufak bi izdiham vardı gerçi
şuan 1300 dolar civarı fiyat veren birden fazla firma var, gidip de 1500-1600'ler vermek çok saçma, 1300'den daha uygun fiyat veren varsa şu anda bilenler yazabilir ben kaydımı yaptırmış olsam da...
What happens in vegas stays in vegas, until it tries to find its real father
izmirde partner edu şirketi 1200 dolar fiyat verdi arkadaşlar ne düşüyorsunuz bu şirket hakkında?
Bu sene self olarak west line ile gidecegim self ucreti 399 dolar
full 1050 dolar
yok gene gıdecegım ıns okuldan atılma kaldırılmıssa))
@skyline kurmak uzereyım sanırsam yakında haberını alırsın kardesim.
@master206 self gitmek istiyorsan arkadasının sana formu imzalaması gerek ve ımzalayan kısının isyerinde yetkili biri olması lazım arkadasım.
arkadaşlar bir sorum olacak bu danışmanlık firmaları ücretleri ne zaman alıyor kayıtta paranın tamamını alıyolarmı yoksa iş ayarlandıktan sonra mı alıyorlar?
yani işyeri sahibine imzalatıp ekrakları bana göndermesi ilk aşama olarak yeterli mi ?
bir de aracı firma şart mı ? mesela kağıtı imzalatıp gönderidi , işim hazır diyelim konsolosluğu gidip bireysel başvuru yapsam ingilizce düzeyim de gayet iyi
uçağa binip gitsem olmaz mı?![]()
sponsor oolmadan gıdemezsın anlastıgın sırketın sana verdıgı formu ımzalatmalısın zaten self ne kadar kı arkadasım 400 dolar falan daha neyi bedava yapacaksın ki![]()
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks