teşekkürle kardeşim ilgin için:P
teşekkürle kardeşim ilgin için:P
dostum sen sanırım istanbul konsolosluğuna gittin.çünkü ben ankara konsolosluğuna gittim.bize yeşil yerine beyaz kağıt verdiler.bu bir.
ikincisi ise biz pasaportları şirkete bıraktık.gerisini onlar ups ile halledecekler,sen de de kalsa olur heralde, ups ile göndermen lazım sonuçta.değişen birşey yok.ben o işi şirkete bıraktım yani.
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
1 mart da vize ye gittim soyadı benzerliği çıktı yani soruşturma dedikleri bu herhalse 28 gün oldu hala bi gelişme yok.şirkete sordum geçen sene gene birine olmuş onun ki altı hafta sürmüş ama gelmiş.zaten vizede (istanbul için) ikinci giriş te bir türk var ya sıra veren ona sordum hemen çok düşük bi ihtimal dedi vize reddi alman.ve gidecek arkaaşlardan heyecenlı olanlara tavsiye ilk sıra da si olmayın hiç olmaz ise 6-7. kişi olmaya çalışın sizden öncekilere sorduğu soruları görün ne kadar sıradan sorular ve sizde hazırlık yapın sorulan soruları canlı canlı duyarak yani panik yapmaya geek yok kısaca.tabi ön sıralarda otorun rahat duymak için.
ben dün gittim vize görüşmesine. not ortalamam 2,75 , sorulan sorular what is your fathet do? when will u graduate at university? what will u do after graduate? bana sadece bu 3 soruyu sordu. 1 dakikadan az sürdü görüşma ve go to the ups, have a nice summer![]()
sonunda aldık vizeyi arkadaşlar oradaki memurlar vermek için çalışıyo haberiniz olsun
hayırlı olsun beteeer
bizim ds lerde gelirde bizde vizeyi alırız inş
bu gidişle çok para vericez uçak biletine
yarın 10:30 da gitcez görüşmeye bakalım ne çıkacak hadi hayırlısı![]()
GaZi İiBf
hayırlısı olsun nycyn![]()
gittik geldik bi sorun çıkmadı kolay sordular ds 2019 gelince vize elimizde olacak inş darısı diğer arkadaşların başına![]()
GaZi İiBf
8 saat sonra vize görüşmem var inşallah olumlu geçer sonucu yazarım.
tüm arkadaşlarıma vize görüşmelerinde başarılar dilerim![]()
arkadaşlar hepinizde vizeyi alacaksınız 2 cümle ingilizce konuşmanız yeterli. şimdiden kutlarım...
bende senin gibi çok sitresliydim ama hiçte stres yapmaya gerek yokmuş bunu anladım. 28 martta görüşmem vardı ve ailemin ne iş yaptığını sordu okulumu, gideceğim yeri sordu ve vize verdi........![]()
çok kjolay oldu bende aldım vizemi......... herkese başarılar.......![]()
bende aldım vizeyi ve çok kolay oldu türkçe konuşarak hata konuşmayarak alanlar bile vardıdaha önce minnesota/lutsan giden arkadaş varsa deneyimlerini yazabilirmi?
arkadaşalr biryerde work and travel in en kolay kısmı vize görüşmesidir diye okumuştum ozamanlar pek inandırıcı gelmemişti ama şimdi anlıyorum![]()
ya millet coşmuş be ver coşkuyu daha biz şirketi seçemedik bir orya bir burya millet vize alıp valizini topluyo heyt be toplanın millet kim nereye gidiyo bişeyler yazın tanışalım görüşelim heyecanlı vamı artık işiniz garanti gidiyosunuz come on maan yo ........
ya ben açıkçası biraz tırsmaya başladım 2 aydır ds gelmedi 3 haftadadırda iş verenin onay vermesini bekliorum
sizce normal bi süre mi bu
dostum be nedir bu ds? gelmemesinin nedeni şirketmi yada başka bişeymi şirketse ver adını ona göre önlem alalım sıkıştır biraz herkesinmi öle seninmi sadece bilmiyom
bu zamana kadar kayıt olmayan kararsız öğrenciler varsa eğer 2-3 ay önceden kayıt olup ds formları hala gelmeyen öğrencilerin olduğunu düşünmeliler ve ona göre ellerini çabuk tutmalılar bence
bence ellerini çabuk tutmalarına gerek yok kayıt olurken 1 ay içerisinde ds yi getirme garantisi isteyip öyle kaydolsunlar. yani firma bunu yapabileceği taahüdünü verebiliyosa ozaman kayıtlarını yaptırsınlar
firma istese 15 gün içindede getirtebilir ds2019 formunu
fakat şirketler toplu halde ds2019 formu başvurusu yapıolar o yüzden geç geliyo bildiğim kadarıyla
arkadaşlar bizde 5 arkadaş gidicez inşallah ama daha iş seçimimiz tamamlanmadı bide şimdi 15 nisana kadar dssiz başvuru kabulu olcak falan die bi mail attı şirket sizce durumumuz ne olur yetişirmi bizim dsler bizimde 15 nisandan sonra randevumuz alındı sınavlar fln var noolcak anlayamadım![]()
ds siz gidersen başın ağrır yok eksik belgeydi yok bilmemneydi uğraşır durursun. umarm ds ile gidersin ozaman görevlilerde hiç zorlamadan vizeyi veriyolar.
ben bu hafta şirkete parayı verip işlemleri hızlı bi şekilde başlatıcam. geç kalmış sayılmam d, mi?
Şirketler hala kayıtlara açık olduğuna göre geç kalmış sayılmazsın. Sadece istediğin iş pozisyonları büyük ihtimalle dolar ki bunu kafana takmana bence gerek yok, orada iş çok
admin (at) turkishwat.net
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks