Alıntı harungok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
yaklaşık kaç türk gidiyor san diego ya.önceki sene giden arkadaşlar söleyebilirler mi.koly gelsin teşekkürler
haddinden fazla turk oluştu geçen sene orada.8 turk aynı evde kalıyorduk grup grup. hep turkce konuşuluyordu.size tavsiyem ne yapın edin yabancılarla kalmaya çalışın eger ki dilinize katkısı olmasını istiyorsanız.ben yabancı arkadaşlar edindim de o şekilde dilimi biraz geliştirebildim. ve size böyyük bi fırsat.geçen sene san diego da dil okulu bulmuştu arkadaşlar.kaydoldum ve tamamen ÜCRETSİZ.kursun adı ESL(english second language) city collage nin önünde.hocalar çok özverili.kursun amacı usa ya göçen yabancılara ingilizce konuşma yazmayı öğretek.o yüzden sınıf arkadaşlarımız baya büyüktü.neredeyse 80 yaşında bi japon vardı .ben gençleri buldum aralardan ve arkadaş oldum çok keyifliydi onlarla takılmak.size bi tavsiye yabancı arkadaşlar edinin. little italy de kalmak pahalı ama çok güzel bi semt.pansiyonlar pahalı ordaki.şehir genel olarak sanırım pahalıydı.çünkü turistik bi şehir. 7eleven marketlerinde iş bulabilirsiniz arkadaşlar.alıyorlar şahsi başvuruları.ek iş olarak yada bisiklet işini bırakıp o işe başlayabilirsiniz neyse.yardımcı olabildiysem iyi. hedeflerinizi büyük turun gitmişken master falan olaylarını araştırın derim