Alıntı tubik.2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ozaaaman hemen soru soralımm.orda çalıştın galıba.memnun kaldın mı tavsıye eder mısın.konaklama nasıl.orda kendını kurtarcak ve alısverıs yapcak kadar para kazandın mı.kısacasıı memnun kaldın mı ordan olumlu olumsu yanları neler acaba tskkrler
biliyorsun bu olay seneden seneye farklılık gösterebilen birşey. Benim gittiğim sene hakikaten çok şanslıydım eylülün son 2 haftasına kadar her hafta 80 saatin üzerinde çalıştım. Kendimi kurtarmayı geçtim Amerika'ya gidipte şunu yapmadım diyecek birşey kalmadı aklımda. Ekim sonunda önce batı yakasını sonra da doğu yakasını gezme fırsatım oldu 2 seneden beri bildiğim üzere çok fazla Türk çalıştırmıyorlar bu sene çok yakın bir arkadaşım gitti 60-70 saat civarında çalışıyordu ama tabii ki supervizorlerle aranın iyi olmasına bağlı herşey. Sonuçta bütün çalışma programını onlar ayarlıyorlar, insan ilişkilerin zayıfsa çalışma saatinde aynı paralellikte aşağıya düşer. Konaklama önceden parkın yanında housing vardı orada kalmıştık, artık karşısısında bir motel var orada ve farklı motellerde kalışıyormuş çalışanlar. Başka soruların varsa yanıtlamaktan memnuniyet duyarım