bu işi bilen bi arkadaş 2012 yazı için bi maliyet tablosu çıkartabilir mi? şimdiden tşk ler...![]()
bu işi bilen bi arkadaş 2012 yazı için bi maliyet tablosu çıkartabilir mi? şimdiden tşk ler...![]()
Ben dün şirketlerde görüşmeye gittim 4500 5000 tl lik bir maliyet dediler. 2200-2800 Tl arası şirket başvuruları , 600 700 euro arası uçak bileti , 190$ vize ve pasaport işlemleri , 700$-800$ arası yanına ilk gidişte alacağın para masraflar bunlardır. Bende 2012 de ilk defa wat düşünüyorum dün araştırdım baya istanbuldaki firmaları.
çok saolasın kardesm. bide war mı sence güvenilir bi şirket bide hangi eyalete gitmeyi düşünüosun???
tl cinsinden yazım komple dolar 1.8 baz alarak yazıyorum
ŞİRKET ORT : 2500 tl -+ 400 [misal armada 2880 united towers 2835 icep 2360]
UÇAK PARASI : 1440 tl [expedia.coma göre duzenledım bunu 800 dolar gidiş dönüş]
VİZE SEVİS PİN : 351 tl [140$ VİZE ücreti 20$ pin ücreti 35$ sevis ücreti 195$]
Pasaport : 54 tl [zamn gelmezse harcsız pasaport fiyatı]
cep harclıgı : 900 tl [minumumudur bu amerika içi için sana kalmıs fazla alıp almaman]
TOPLAM : 5245 OLASI MİNUMUM MALİYETİN BU ARKADAŞIM
şirketlerden bazıları var 1000$ [ukla abroad] ama sorgula firmayı direk atlama ucuz diye ....
vsvsvs.
FORZA ES-ES
eyw skyy çok saolsın şirketin ucuz olmasına gerek yok beni magdur etmemesi yeterli ii para kazanmak ön şart senin güvendiğin bi firma war mı?
ya hacı varda bana uymuyo fiyatları cok pahalı başdan belirtiyim bu arada 4 5 senedir bu forumdayım sakın şimdi cıkıp şirket danışmanı demesin banapis kızarım.. nese
bana göre ii firmalardan sayılabilecek firmalar armada [2880] united towers [2835] icep world [2360] neden bunalrı söledim dersen bu şirketlerin gönderdiği kişilerden amerikadaki işinden memnun kalmayıp dönen çok az kişi var buraya DİKKAT YOK DEMİYORUM ÇOK AZ KİŞİ VAR. Bundan sonra sana kalmış git konuş tart artılarını eksilerini ilgilerini ne bilim danısmanlıklarını tart hangisi ağır geliyosa onu seç ha bu arada tek bu 3 üyle sınırlı kalma hacı bi sürü firma var advis academix troy explore-edu ccn campusum eduyork elton yero hepsini arastır kısacası sonuçda hepsini tartıcaksın artılarını eksilerini gerisi sana kalıyo bu arada ben şöle diyorum bizi nerden duydunuz dediklerinde turkishwatdan duydum diyorum sende öle de sitemize bi katkısı olur hiç yokdan....
FORZA ES-ES
çok saolsın yeterince açık oldu herşey için saolasın.
hqnfb0707 kardeşim united towers garanti veriyorum mağdur olmazssınız dedi hele virginia beach giderseniz eğlence garantisi bile veriorum dedi bende zaten önceden virginia beeach düşünüodum dediki adam yanınızda biz varız gibi olursunuz orda dedi her sene 500 öğrenci gidiosa 400 ünü biz yollarız virginia dedi danışman adamda 3 kere gitmiş virginia her bakımdan iyidir dio ağustosa kadar 2. iş bulamazsın ama ağustosta garanti bulursun dedi.
heraklos sen kayıt yaptırdın mı? birde 1 tane iş bizim masrafımızı karşılamaya yetermiymiş===??
Ya ordaki masraflarınızı kesinlikle karşılarsınız dedi bura getirirm cok alışveriş yaparım ümidiyle gitmeyin ama dedi yaparsınız alıverişinizi gezmenizi ama aşırı değil dedi. Ben bide eduyork a gittim bunlar her sene lagoon park die bi yere yolluyolarmış aşırı memnun gidenler hep hem owertime veriomuş park hem rahat işmiş ben hazırlık başlıcam bu sene şu an ingilizcem iyi değil hazırlık hocasıyla knşcam ona göre kayıt yaptırıcam. İCEP merak ediyorum ben hem uygun hem iyi şirket diolar bide ona gidicem bide var aklımda.
heraklos msn i ekle benim ordan bili paylaşımı yaparız birbirimize yardımcı oluruz. hqn.fb.com
hqn.fb windowslive.com at tuşu basmıor arada kardesm
Tmm kardeim hqn.fb. mu ?
hqn.fb gerisi windowslive.com
Ekledim ben seni kabul edersin.
peki arkadaslar orda yapılan maliyetler ne kadar bilen birisi bilgi verirse sevinirim ?
bu cok genis bir soru brc... nerede ne is yapacaksın yemek var mı konaklama var mı
Aylık 250 kira verirsin bir o kadarda yemek parası verirsin ortalama..
tesekkür ederim
idealsas'a da bakabilirsin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks