Merhabalar arkadaşlar;

Uzun bir süreden sonra foruma girdim ve yazdığım bu S.O.S mesajını tekrar okuduğumda kendi yazdıklarıma gülmeyebaşladım. Yanlış anlaşılmasın başta sıkıntılı olan olaylar sonradan gülünç geliyormuş. Çıkmazdaymış gibi gelir ama herşeye çözüm var. 2010 yazı benim ilk WAT tecrübemdi ve haliyle sıkıntılar olunca bir yerden yardım bekleniyor

Bu yardım yazısından sonra 2-3 gün içinde ev bulduk ve tribleks bir evi kiraladık. Aylık 500$ ki bu ada için çok iyi bir fiyattı bizim için. Evde herşey vardı. Sağolsun ev sahibemizde çok iyiydi. Bu arada hostelde kaldık ev den önce ve bu evi bulduğumuz gün hostele gittiğimizde çantalarımız resepsiyonda bulduk. Sonradan öğrendik orada en fazla bir hafta kalınabiliniyormuş anlaşmaları o şekildeymiş. Surf çülerin uğrak yeriydi.

Nantucket ada olmasına rağmen hiç sıkmadı bizi ayrıca çok iyi bir yaz geçirdik. Harika kumsalı vardı ve çalışma saatlerini sanki kumsala gidebilelim diye ayarlıyorlardı bende haftada 3-4 gün kumsala gidiyordum. Gece hayatı kısıtlı olmasına rağmen çok eğlenceliydi. Ada olmasından dolayı herkesle tanışıp bir şekilde arkadaş oluyorsunuz ve gördüm ki herkes güler yüzlüydü. İlk gittiğimiz zamanlar hatta şaşırmıştık sabah erkenden kalkıp geziyorduk ve yoldan geçen herkes günaydın diyor gülümsüyordu bu kültür biraz farklıydı hayal ettiğimiz amerikaya göre

Kısacası sıkıntılar dahi sonradan güzel anılar olarak kalıyor akıllarda. Umarım herkes güzel bir WAT geçirir. kesinlikle tecrübe edinilmesi gereken bir program.

Çok uzatmak istemedim bu adayla ilgili veya Cape Code ile iligli sorularınız olursa yardım etmeye çalışırım.

Sağlıcakla Kalın