bence wat alaska kaldirilmali…
amerika icinde calisip, 2 sene alaska ya gelen biri olarak yaziyorum…yalan yok 2 sezon alaskada tek fabrikada calisarak iyi para kazandim ama dahada gelmeyi dusunmuyorum cunku ;
1. burada filipinliler gibi millet karakteri olmayan somurge toplumunun insanlarindan daha asagida goruluyorsun…
2.her zaman is var mi stresi yasarsi cunku sezon olmazsa is olmaz yani herhangi bir kesinlik yok
3.wat bir kultur degisim programi ve alaskanin bu degisimle alakasi yok…yani para kazandiktan sonra gezersin o sekilde kultur degisimi olur demeyin…o insanlarla calismali ,yasamalisiniz…
4.hava 3 ayin 2 ayi kotudur, sosyal aktivite olanagi sifira yakindir…(sabahtan aksama kadar btak oynamayi aktivite saymazsaniz)…
5.bu programin bir diger amaci ingilizce pratik yapmaktir, filipinliler vs. milletlerden insanlarla ingilizce konusmak londra metrosunu anlamaktan daha zordur…eger bilmezsende her isi sana yuklerler birde bilmedigin icin ustune dalga gecerler…
velhasil arti tarafi olarak sadece para var ve bence para icin bu kadar sey goze alinmamali…bana sorarsaniz niye 2. yil gittin diye fiziki olarak cok calismiodum ve paraya ihtiyacim yoktu sirf biri bana birsey dediginde terslemek icindi…
Bookmarks