peki kız arkadaşınla(türkiyeden) eğlenebileceğin bi ortam var mı orada
peki kız arkadaşınla(türkiyeden) eğlenebileceğin bi ortam var mı orada
bana sordunu varsayarak cvp veriyorum evet var ama heryerdeknden farkı deil yane gene alabalık ve sarkma potansiyeliyle dolu erkk dolu ama sen kız arkınayken heyerde olduundan daha cok raatsız olmazın diorum ben benm arklarım olmamaışlardı
wisconsin dells için konuşuyorum:21 yaş sorunu var ama aşılması çok zor değil..alkol alırken de 21 yaş olayına bakıyorlar..mesela arkadaşım 20 yaşında california da barlara girebiliyordu ben giremiyordum.eyaletten eyalete uygulamalar değişiyor demek istediğim..
20/10/89 Dogumluyum CA 'da alkol alabilir miyim yasal olarak ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
alamazsin , alkol alma olayi federal bi yasa..statelere gore degismiyor.
Vay sen ugrar miydin ya foruma ..?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
break,sahte bi id card al oyle git amerikaya
her hangi bi student card oldusa yeter![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
harbi ya bu bizm kizlarda cluba giremiolardi gecen sene
sahte bir id card muhabbeti dondu ama herkes sonra tirsti
vazgecti
yapan var mi ole bisi![]()
S-pectacular
roma- virginia civarlarında da house party ler oluomus.bilgin var mı ??
4 kişiyi gidiyoruz. Hepimiz 19 yasındayız. Giremiyoruz mu yani barlara ?
geçen sene miamide doğm tarihi oynanmış vize fotokopsiyle grdim ve 18dim![]()
S-pectacular
ohio da gece hayatı nası? Riverhead ny we ohio cedar point arasnda kaldk, hangisi daha canlı we eğlenceli geçer?
Öncelikle böyle bir başlık olmamasına çok şaşırdığımı söyliyeyim, çok önemli bir konu.
Arkadaşlar, gece hayatının en hareketli olduğu şehirler, eyaletler nereleridir ?
Ben WAT'a eğlenmek, hayatımda yeni deneyimler olması için gidiyorum. Kazandığım para da toplamda harcadığım parayı(Şirket,uçak bileti,kira,yemek vs) karşılasın yeter.
LIFEGUARD olmayı düşünüyorum, bodybuilding ile uğraştığım için havuz-plaj işleri daha cazip geliyor. Seçeneklerim bunlar gibi gözüküyor;
: Big Kahuna's – Palace Entertainment
: Destin, Florida
: Lagoon Park
: Farmington (Salt Lake City), Utah
: Wilderness Hotel & Golf Resort
: Wisconsin Dells, Wisconsin
: Community Pools
: Rockville, Maryland
: Sunset Pools
: Falls Church, Virginia
High Sierra Pools
: Washington, DC
Amerikada her yerde gece hayatı vardır küçücük kasabalarda bile strip cluplar var
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Heryerde vardır, çok genel bir tabir. Saat 10'dan sonra sokakta in cin top oynadığı eyaletler var. Bazı eyaletlerde hayat 24 saat devam ediyor, İstanbul gibi.
En azından gitme ihtimalim olduğu bu eyaletlerin hangisini tercih etmeliyim, gece hayatı açısından çalışacağım yerler de belli. O konuda önerisi olan varsa çok makbule geçecek..
Birde ben 91 Kasım doğumluyum, 2012 Haziran gibi gideceğimi düşünürsek 21 yaşın tam dolmasına 5-6 ay falan kalmış olacak. O kadar ince kontrol var mı, problem yaşar mıyım acaba arkadaşlar ?
Problem yasayabilirsin
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
utah abd deki en muhafazakar eyaletmis(internetten edindigim bilgi)
ben wyomingdeydim 2010 da kucuk sehirde dahi gece hayati var ama buyukk sehirlerde ki gibi degil tabii bu islerden hangisi sehir merkezine yakinsa bendce onu secmelisin![]()
burdaki her mekanda girerken kontrol yapılıyor(destindekiler dahil). hevesini kırmak gibi olmasın ama eğer gece hayatı için geliceksen ve 21 altıysan pek zevk alabilceğini sanmıyorum. çünkü clublar da içemiyceksin, $20lık yere $25-30 a giriceksn, yada evine giderken içki alamıycaksın. umarım bunlara takan biri değilsindir.
gece hayatinddan ziyade ortam yap sen. benim fotolari gorseniz aglarsiniz![]()
Soyle bir yanilgi var sanirim bu amerikaya gidecek olanlarda "acmis bizi bekliyorlar"Arkadaslar bu isler hassas isler ugrasman gerek yani, aksam yemegi, cikma vs. veya profesyonel olarak
hallediceksin ki bu da bir suru riskler barindiriyor. (Maddi yondende e biraz pahali sanirim).
Neyse gelelim soruna. Eglence acisindan eglenceliilk 5 sehir sunlar 1-Newyork 2-Los Angeles/San Fransisco 4-Chicago 5-Miami. Newyork ve Chicago test edildi, digerleri ise arkadaslardan dinledigim. (Ha birde Miami ciplaklar plajinda o dedigin isi yapmak baya eglenceli olur sanirim
)
mesela benim myrtle beachin en buyuk avantaji max kisi basi 5 dolar ortaya para koyup hayvan gibi orjiler yapabiliyosunuz ama biraz isi bilmek istanbuldan flnda parti ortamlarina aliskin olmak lazim. ben 1.75 lik adamim 1.88 lik hatun goturdum mesela turkiyede mumkun mu ? degil. ztn turkiyede 1.88 kiz 4-5 tane vardir)
Bu 21 yaş olayı canımı sıktı. 91-2012 21 la işte niye kasıyorsunuz
Durum böyleyse büyük ihtimal gitmem bu sene. Gece hayatı önemli.
Ay olayı da sıkıntı maalesef. 21 altıysan clubların büyük çoğunluğuna giremiyorsun. Girdiklerine de fahiş miktarlar ödeyip giriyorsun. Çok sıkıntı bir olay maalesef. Ama şöyle bir durum var. Sadece bardan kız kalkacak diye bir şey yokDilin varsa her şeyi yaparsın burada. İlk gerekli olan amerikan arkadaş grubu. Gerisi kolay. Ruslar muslar elde zaten.
![]()
When you want something in life, you just gotta reach out and grab it.. ~ A.Supertramp.
Konu sucre tarafından (13-09-2011 Saat 07:20 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Konu sucre tarafından (13-09-2011 Saat 07:54 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Arkadaslar bizde bu sene 4 arkadas wisconsin dells work and travelimizi yaptik ve work kismi artik bitti.Bizde Chicago Atlanto Indianapolis New York ve ufak bi ihtimal Miami Orlandodan olusan bir rota hazirladik.Bu gececegimiz kentlerdeki test edilmis gece klubu onerileriniz varsa yazin.Ozellikle Chicago ve New Yorktan beklentilerimiz buyuk)
doğdugun gunden itibaren 21 seneyi doldurmuş olman lazım. yani 01.01.1991 dogumluysan bu demek oluyor ki 01.01.2012 tarihinden itibaren 21 yasındasın. bu da demek oluyor ki o tarihrten sonra araba kiralayabilirsin. adamlar yalnızca yıla yalnızca aya bakmıyor değiller. gune de bakıyorlar. alkol satın alamazsın. her club'a giremezsin girebildiklerine de normalde biraz daha fazla giriş parası ödersin. örneğin richmond'da Hat Factory diye bir mekana giriş için 21 yaş üzeri 6 dolar giriş ücreti verirken 18-21 arası 8 dolar veriyor. bunun dışında araba kiralayabilirsin 20 yasından buyuksen ama yine butun rent a car lardan değil. dollar rent a car dan kiralayabilirsin, enterprise'dan kiralayamazsın. daha hepsinin örnekleri çok buna göre dogum tarihine tam 21 seneyi ekle ne gune denk geliyosa hesabını yap kafana göre artık![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks