öncelikle şunu belirtmek isterim.böyle bir proje geçen sene sizin tarafınızdan açılmıtı iş havuzu şeklinde fakat hernedense bu bi türlü geliştirilemedi veyahut oturmadı sistem bu konuya canlılık getirmesi açısından bu konuyu açtım yani burada kimsenin reklamı veya pazarlamacılığı olamaz.ikinci konu ise güven meseleside forumda 3 yıldır hemen hemen belirli üyeleri tanıyorum tabiki yeni üye olanlardan kabul etmem fakat referans gösteren arkadaşlar veya bi şirketin üniversite temsilcisi olan arakadaşlar olursa satın alıcaz zaten güven olayını böyle çözebiliriz.burdaki bi şirketten daha geçen gün konuştum kendisi söyledi bizim üniversite temsilcimiz vardı geçen sene o bize selfçi getiriordu kendisi üstüne 50-100 tl koyup satıyordu diye.buradan yola çıkarak geldim ayrıca zaten işi biz 250 tl ye alacaksak üstüne 750 tl daha koyup full placement yazılır,riske girmeyiz zatenbunun amacı kimsenin reklamını yapmak değil aksine her iki tarafında para kazanmasıdır.100 tl den bile satsa 5 kişi 500 tl eder ki bu süper para bence
evet arkadaşlar olay bundan ibarettir.yorumlarınızı bekliyorum..
Bookmarks