Alıntı usaribas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
oncelıkle magdur olan arkadaslara gecmıs olsun. Demekkı bu ozman denen sırket bır cok kısıyı magdur edıyor (bızı de etmıstı). Yerı gelmısken soylıyım, ben dıl okuluna devlet gorevlısı olarak gıttım ve kalacagımız yer fılan bu sırket aracılıgıyla ayarlandı.Hem anlastıgımız sartlarda degıldı hem de cok kotu yerler ayarlanmıstı. Sonradan yerlerımızı degıstırmek ıcın yaptıgımız gorusmelerde bıze soylenen "bız sızlerı ogrencı sandık da o yuzden ılgılenemedık dı" bu sırketın mantalıtesını acıkca ortaya koyuyor sanırım.
bu kadar guzel anlatılamazdı
benı de zorla ıstemedgım bır ıse yerlestırmıslerdı degıstırın dıye baskı yaptıgımda ıse su maıl geldı :

From: c..keyıf@ozman.com.tr
To: s...
Subject: RE:
Date: Sat, 2010 17:01:01 +0300
Ozman Yurtdışı Eğtm ve K.r olarak sana senin istediğin işi bulmak gibi bir zorunluluğumuz olmadığını, bunun için elimizden gelen herşeyi yaptığımızı ve sonucunda da bir fast food işine seni yerleştirmiş olduğumuzu. İşten doğan bir sıkıntı var ise bununla ilgili sponsor ile yazışacağımızı ve yazıştığımızı ve ardından da olumsuz bir yanıt aldığımızı anlatıyorum ve iş değişikliğinin yapılmayacağı konusunda seni bilgilendiriyorum.
Tekrar yazıyorum; sponsor iş değişikliği yapamayacağını çünkü elinde iş olmadığını söylüyor. O bakımdan bu işe gitmek ya da 400 USD ceza ödeyerek sponsor değişikliği yapıp başka bir işe gitmek arasında seçim yapman gerekiyor.

demek kı onlar kafalarına gore ogrencılerı ıstegı ıse verıyor o kayıt yaparken dedıklerı ya da okullara gelıp dagıttıkları brosurlerde ''ıstedıgın ıs ve sehırı secebılme'' yazması sadece ogrencıyı kapabılmek ıcındır kı ne m.l bır sırket oldugu hergecen gun ortaya cıkıyor