Kalıcak bir yer bulmak için sadece 2 günüm kaldı. New York civarında kalan ve ya bu tarihlerde otel arayan varsa bana ulaşsın.
Kalıcak bir yer bulmak için sadece 2 günüm kaldı. New York civarında kalan ve ya bu tarihlerde otel arayan varsa bana ulaşsın.
Tamamdır kardeşim çok zor oldu ama kalacak yerin hazırNe zaman New York ta olacaksın ? Gerçi ben her gün çalıştığım için görüşmemiz zor olacak ama bir şekilde buluşuruz artık, eğer yer bulduysan da sıkıntı yok, orada kalabilirsin
İyi watlar...
Merhabalar ben de şuan new york ta kalacak yer arıyorum. daha önce biriyle görüşüp yer ayarlamıştım ama bilet alıp New York a gelirken yolda mail attı ve evin uygun olmadığını söyledi yani ben yoldayım yarın New york ta olacağım fakat kalacak yer arıyorum. yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
Konu Vampir23 tarafından (07-09-2011 Saat 08:20 AM ) değiştirilmiştir.
Merhabalar ben de şuan new york ta kalacak yer arıyorum. Daha önce biriyle görüşüp yer ayarlamıştım ama bilet alıp New York a gelirken mail attı ve evin uygun olmadığını söyledi yani kandırıldım,yarın New york ta olacağım ve kalacak yer arıyorum, yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim
biz de 16-21 arası new york da olacağız 2 arkadaşız 4 gece de kalınabilir yardımcı olursanız sevinirim...
Şu an -Promiscousboy- ile kalıyorum ve 2 gün daha birlikteyiz. Eğer sonrasında gelen olmazsa, yani evde kalan diğer arkadaşımın bir tanıdığı gelmezse buradan haber ederim, çünkü 1 kişilik yerim var, tabi 20sine kadar müsaitim çünkü 20sinde -Watspor- ve -Seasret- gelecek kalmaya ve sonrasında tura katılacağız. Dediğim gibi bir gelişme olursa birkaç güne bilgilendiririm, sizlere kolay gelsin...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks