bir onceki mesajimda anlattigim kalacak yer sokunu atlattik 5 gun boyunca yasanan iskencenin sonunda...en nihayetinde bana yeni bir ev buldular yine ayni semtte...tabi ilk yasadigim tecrubeden dolayi baya bi tedirgindim ikinci eve giderken. Esyalarimi topladim ve o lanet evden arkama bile bakmadan ayrildim. Yeni eve geldigimde disardan baktim ev muhtesemdi. Arka bahcesi filan olan bakimli pahali bir evdi. Moralim yerine gelmisti.Elimdeki bilgilendirme kagidinda 65 yaslarinda bir cift oldugu yaziyordu my hostfamily. Zile bastim ve ihtiyar bir cift beklerken, kapiyi Brooke Shields gibi bir hatun aciverdi.
Sansim dondu galiba diye dusundum. Kisa bir tanitma ve merhabalasma faslindan sonra iceri davet ve sirt cantam, bir elimde bavul ve diger elimde laptop cantam oldugu halde ayagim takilmazmi esige (tabi onune degilde baska bir yere bakarsan)...dogruca kizin uzerine o beni tutamayinca tabi boylu boyunca uzandik yere
. ikimizde deli gibi gulmeye basladik. Sonra ozur diledim ve esigi gormedigimi soyledim "birseyin varmi" diye sordum. Bana "ne oldu" diye sordu. Ben "basim dondu heralde" dedim. O "niye hastamisin" dedi ve tekrar gulmeye basladi. Bu arada hala yerde uzaniyoruz ve kizin uzerinde gecelik. Ben dusunuyorum ki evin kizi heralde merdivenlerden 6 yasinda bir oglan elinde vantuzlu ok atan tabancayla iniyor asagi. Bir yandanda "ne yapiyorsun anneme" diye bagiriyor. Neyse oku yedik kafamiza bu sefer kiz ozur dilemeye basladi. Ben onemi yok diyorum ama birazdan da babasi elinde emanetle merdivenlerden asagi inerse ne yapcam diye dusunuyorum.
Hemen ayaga kalkmanin o anda iyi bir fikir oldugunu dusunerek kalktim ve kizida kaldirdim ve "oglun mu?" diye sordum. O evet deyince ben gayri ihtiyari "nerde onun ba..." dedim tabi kiz basladi yine gulmeye. (O anda ben kipkirmizi oldum haliyle) Gulumseyerek "burada degil" dedi. "Neyse" dedi "ben sana odani gosteriyim" diyerek merdivenlere yoneldi ben sadece sirt cantami alip onu takip ettim. Odama cikarken gordugum manzaradan baya bi etkilenmis
sekilde odaya girmistik ki ne yazikki odanin kapisinda esik olmadigini farkettim. O an ne kadar uzuldugumu tahmin bile edemezsiniz
.
Bookmarks