sponsor oolmadan gıdemezsın anlastıgın sırketın sana verdıgı formu ımzalatmalısın zaten self ne kadar kı arkadasım 400 dolar falan daha neyi bedava yapacaksın ki![]()
Mrb arkadaslar bugün en nihayetinde, daha önceden kafamda belirlediğim firmalara gittim we ücretler
u.t 1575 $
armanda greede 1575$
eduyork 2500 tl.. Her 3 de gayet güzel ilgilendiler zaten birbirlerine yakın seyler söylediler. Acıkcası eduyork un TL üzerinden fiyatlandırma yapması maddi acıdan bana gayet iyi gözüktü yani ben en azından öyle düşünüyorum çünkü su aralar doların ne olacagı belli değil..siz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında ? birde fiyatları herhangi bi şekilde düşürebilme ihtimalm war mıdır ? acıkcası pazarlığa hiç yatkın durmuyorlar)
BENİDE ARADILAR armada ve ut aynı sponsoru kullanıyolar bence bu anlamda armada daha iyi olabilir danışmanlığı daha iyi yapabilirler ben danışmanları pek sevmedim ut ın ilk deneyimim de ut dır.Eduyorku bilmiyorum fakat 100 dolar daha aşşağı bir rakama geliyo güvenilirse olabilir
ki konuşup tercihimi o yönde yapabilirimayrıca ut ın kalesi virginia beach aynı şekilde armadada bi eyalet kağatılmış fakat va daki kadar türk olacağını düşünmüyrum aynı şirketler bnce
![]()
beni bekleyin1 hafta daha
bomba fiyatlarla geliyorum.
Academixle hiç gitmedim üc sene Campusle 1 sene CCN ile gittim bu sene baska bir firma ile benim icin ucuz olsun yeter self gidiyorum.
Ben anlastım bu sene 400 dolara self.
Full programları 1050 dolar.
Ilm 1400 dolar / 8 taksit peşin 1300
ücretsiz konuşma sınıfları..
İstanbul Lisan Merkezi
amerika biraz daha yazarsan banlarlar seni![]()
Arkadaşlar bende bu sene Edustar ile görüştüm $1300 dediler ki bence verdikleri hizmete göre iyide bir fiyat sizde bir bakın derim.
Bugün OZMAN şirketinden self fiyatı hakkında bilgi aldım. 750 dolar fiyatı varmış. Bu da ikinci gidecek olan öğrenciler için indirimli fiyatmış.
arkadaşlar global vizyondan "31 ekime kadar 450 dolar" teklifini aldım. piyasada self fiyatları 650-850 dolar arasında değişirken böyle bir fiyat vermesi şüphe uyandırdı. ne dersiniz?
sağa kaydırmakanladım... hala aynı soru geçerli olmaz mı?
yok hacı self 300 dolar olsun istersen adamalr sadece sana belge getirtecek ve sigorta yaptırtacak baska bi şey söz konusu deil yani ha nolur saglık sıgortan faso fiso cıkar zaten ama bu zamana kadar amerikaya gidipde birine bişi olupda sigortadan yararlanan kişi görmedim herkez cebinden vermis masrafı yada evine mail adresine fatura yollamıs sponsorlar yani bu kadar
FORZA ES-ES
Merhaba, ARmada Grandee fiyatı yanlış verilmiş fiyat 1575$ dır.
Campusum adlı şirketten 1500 $ fiyat aldım . biletbenden.
hayır sigorta önemli skyline. bazı durumlarda ogrencılere yuksek masraflar çıkabilir....
hacı forumda gördugumu söylüyorum ben kimdi ismini unuttum adam hastaneye gitmis parmagımı kesilmis ne o kadar bıcak yarası adama 5600 dolar 15600 dolarmı ne masraf cıkarmıslar forumda vardı ya aratırsak buluruzbunları neden sigorta ödemiyo öyleyse yok 100 bin dolar yok bilmemne dıyolar sigortaya girmiyomu parmak kesmesi veya bayılması veya mide ageısı bide tek bildigim dis sorunlarını kapsamıyor sen söle özgür hic sigortadan yarralandın mı ? veya bişisi olupda sigortası karsıladımı birinin masrafını
bana formalite gibi geliyuo sanki yanlıs mı düsünüyorum bu konuda
FORZA ES-ES
girer demek ki konusamamıs. ya da sigortası yoktur olur mu oyle şey cok oyle sigortasını kullanıp hastaneye giden sigorta çok önemli
Fiyat mükemmel hemen gidip kayıt olmalıyım bu fırsat kaçmaz![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks