arkadaslar zippolarin orjinal olup olmdigini nasil anlayabilirizzzzz. turkiyede 5 liraya satilan zippolardan almayalim die soruyorummm
arkadaslar zippolarin orjinal olup olmdigini nasil anlayabilirizzzzz. turkiyede 5 liraya satilan zippolardan almayalim die soruyorummm
Agirligindan ve altindaki zippo etiketinden anlarsin ayeica arkasinda kirmizi bir yapiskan olmalidir fiyati en ucuz 15 dolardir bunun disinda bu cigar shop lar var ordan alirsan hem garanti orjinaldir hem hesaplidir ayrica cok alicaksan dukkan bosken git fis kestirmeden pazarlikla almaya calis ve de tr ye gelirken el bagajinda tasima
eyvallah ssolasinnn agirligi derken daha mi agir oluyo bide altindaki yazi nasil yani orj nasil orj olmayaninda nasil arsindaki fark ney
zippo.com'a üye ol ver istediğin kadar sipariş.. kafan rahat olsun. ben aldım 2 tane anında kargoladılar gerçi 6-7 dolar da kargo parası verdim ama hiç dusunmeme gerek yok acaba orjinal mi değil mi diye..![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
türkıyede turuncu bant muhabbetı vardı, abd den hıc almadım ama tr de turuncu bandı varsa orjınaldı. Abuk sabuk bı yerden almıyorsan orıjınaldır zaten.
Hollywood Smile Killer
turuncu bant tabii burdada var dediğim gibi ağırsa altında zippo yazması ve bunun dandik olmamasıda şartyani zippo altında yazan yazıyı biliyorsundur zippo yazıyor üretim yeri yazıyor birde ı a d gibi bir harf yazıyor ama sen saatçiden cigar shop dan yada zippo com dan al ama en ucuzunu cigar shop dan pazarlıkla alırsın
ayrıca zaten sahte bulmak zor orjinali 20 dolar olunca biz de ki gibi sahte üretme gereksinimi duymamışlar![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks