Beyler alaska'da su zamana kadar haftada kac saat shift aldınız balık sezonalrı nasıl umdugunuz gibi mi Herkez gittigi yerdeki Sezonalrını yazarsa seviniriz.
Beyler alaska'da su zamana kadar haftada kac saat shift aldınız balık sezonalrı nasıl umdugunuz gibi mi Herkez gittigi yerdeki Sezonalrını yazarsa seviniriz.
FORZA ES-ES
kodiak no good ..balik degisimi sirasindayiz..cok day off oluyor...
heryer no good ...ama an itibariyle gemiler bir bir geliyor...busy ...
Naknek te balık yoktu bu sene AGS de calısıyordum. 11 gun çalışabildim sadece.
plant manager in dedigine gore bu yil sezon cok yavas olacakmis...harcalamari ona gore yapin
kodiak ta durum kotu butn fabrıkalar yatıyr, ana masrafı kurtarma derdinde cogu kişi :S
niye böyle oldu agalar sneye ben alaska düşünüyodum
alaska anladımkı bi sans isi özgur bu sene 55mılyon adet pink solmon olacagını [buzamana cıkmıs en yuksek mıktar ] sölemisdi ama su ana kadar goruyorumki alaskadaki isler hicde ii gitmiyor :S
FORZA ES-ES
Egegık' te 1,5 ayda, konservede 2000 dolar yaptım.
Filatodaki arkadaşlar 4000 civarı aldılar.
Alaska genelinde sezonun kötü geçtiğini biliyorum.
alaska tarihininn en kötü sezonlarından birisi bu sene herhalde.
sitka da berbat arkadaslr.bu ayin 26 snda cogu kisiyi gonderyrlar,
Buradaki koklu calisanlarin soyledigine bakilirsa ilk defa boyle bir sey olmus. Kodiakta 2 ay kalmak psikoloji bozmaya yetiyor vallahi ingilizce olayina gelince no good, no more, no work ve go home. Anlamini biliyorsaniz Alaskada yasayabilirsiniz rahatlikla
Bu arada Kodiakta ayin 19unda 16 saat calisma oldu millet bir umutluydu devami geldimi gelmedimi bilmiyorum Anchorage'e gectim buralarda is bakiyorum 1 2 gun bulamazsam CA'ye gecip sansimi bir deneyecegim.
Vay be sezon kotu mu o kadar :S
Gecen sene bu zamanlarda haftada 100 saatten asagi basmiyoduk.
Ama agustosun sonu eylül basına dogru western bütün magdurları alıp paraları cebine koyup masraflarını karsılayıp yollar en kötü
Whence I Would Like?
İste burdayım gene evet duyduguma gore Kodıak Naknek Dıllıngham Ekuk patay. Sadece bızım Kıng Cove ve Ketchıkan ıyı yapmıs bız burada uc turk 10k cıvarında yaptık Ketchıkandakı arkadaslarda 5000*6000 cıvarı yapmıslar. Pınk yok ama Chum da muhtesem bı patlama var bu yuzden fıllette calısanlar ancak ıyı kazandı.
Ya gecen yıl kodiak kötü degildi ki?
Vay arkadas yaa agustostada yatıcaksan Alaskada ne işin var
Sans gercekten sans
Whence I Would Like?
7 arkadaşlarım gitti bu sezon şuana kadar 2500 yapabilmişler anca
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
wayy ark bu ne içimi kararttınız. 2012 tahminleri hakkında bilgisi olan warssa yazarsa sewinirim ?
Alaska'ya 2011 yazında ilk defa gittim iki fabrika değiştirdim (Ekuk, Petersburg Fisheries) toplamda 5500(vergi hariç)civarında kazandım ancak ilk fabrikamda mutfakta çalıştım. İkinci fabrikada Fish house 'da... Her iki fabrikada fish house'da çalışsaydım bu kadar para kazanabileceğimi düşünemiyorum. Umarım 2012 yazı iyi bir sezon olur..
Nasıl iptal? vize ile ilgili bir takım kısıtlamalar varmış galiba ama onun dışında bir problem olduğunu sanmıyorum. Hatta Amerikan Konsolosluğu'na e-mail attım ve cevap da gayet olumluydu..
matador yonetici olarak bu bilgiyi kanitlarmisin ya da yanlis bilgi vermesen su ana kadar iptal olan tek sey pedicap ve independent wat bunun disinda iptal olan program duymadim ben
arkadaşlar bi yanlış anlaşılma olmuş arkadaş mail atmıştı konsolosluğa bama yanlış iletmi o tekrar ben mail attım bir sorun yok devam ediyor dediler kusura bakmayın yanlış bilgi için
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
alaska balık fabriklarının içinde iyi imkanlara sahip olanları, hangi WAT şirketleriyle çalışıyor, bilgisi olan varmı.
Ben golden kariyer düşünüyorum ama başka önerisi olan varmı acaba ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks