gencler!! Bu sene 3 gunluk bir tura katilacagiz fakat aklima bir soru takildi.siz bu valizlerinizi ne yaptiniz tur esnasinda? Kocaman valizlerle tura gitmek olmaz herld? Ya da giden varsa nereye koydunuz valizleri?
gencler!! Bu sene 3 gunluk bir tura katilacagiz fakat aklima bir soru takildi.siz bu valizlerinizi ne yaptiniz tur esnasinda? Kocaman valizlerle tura gitmek olmaz herld? Ya da giden varsa nereye koydunuz valizleri?
otobuse koyuyorsun herkesin valizini alacak kadar yer var zaten otele geldiğiniz zaman otele koyuyorsun hiç bir problem çıkarmaz
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
evet bavul asla problem olmaz ama sen illede bavulu bırakacam diyorsan hostellar genelde günlüğü 4 dolardan bavul teslim alıyorlar
tesekkur ettim. Yani bavulla gidiyor herkes. Tura baktim da once hafif bir yuruyus fln yaziyor otobusten fln once. Bavullarla nereye yurucez dedim![]()
16 eylulde katiliyoruz 3 kisi. 3.bedavaya gelecek.
15inde 2 al 2 bedavalar vardı bitmiş mı onlar
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
bilmiyorum ki bizim tarihlere uyan sadece bu vardi o da 2 al 3. bedava. Biz de zaten 3 kisiyiz![]()
Turlardan haber verecek olan varmi . nerden bakiyorsunuz turlara farkli bolgeler icin listeler falan var mi ?
birde greyhound dye bir firma var discovery pass adli bir promosyonu var. Greyhound.com | Home buradan goruntuleyebilirsiniz 1 haftalik falan biletleri var alip tum amerika icinde anlasmali otobus firmalarini kullanabiliyorsunuz ama tabiki bir tur gibi degil daha free bisey.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks