calıfornıa turu ben hayla dusunuyorummm gulızzz once komsularla sonra senle sonrada calıfornıa yı dusunuyrum hahaha para cok 300-500 dolar yeter![]()
calıfornıa turu ben hayla dusunuyorummm gulızzz once komsularla sonra senle sonrada calıfornıa yı dusunuyrum hahaha para cok 300-500 dolar yeter![]()
biz varız, özelden msj atamıyorum. sen atabiliyorsan msn facebook birşey belirt istersen daha hızlı iletişim kurabiliriz.
beyler ben de katilmayi dusunuyorum bu tura.. lakecharles/louisianadayim suanda. isim 14unde bitiyor. new yorka mi gelmem lazim tur icin.
bence simdiden 4erli guruplari burada liste halinde belirtelim.. karisiklik olmasin orada >D
west coast dusunen yok mu arkadaslar
21 - 30 eylül arası california turu düşünen kimler var ?
ny şar değil her yerde var tur
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
gencler 6 eylulde donen yok mu ya 1 eylulde beraber tura katilalim
15eylulde gidecekler bana ozel mesaj atabilirse sevinirim. bi program yapabiliriz.
ekim başı gibi düşünen yok mu? 8 ekim de ny den dönüyorum. Şu tur işini bi ayarlayabilsem artık ona göre alıcam new york biletimi.. :S var mı eylül sonu ekim başı tura katılacak ?
Hollywood Smile Killer
10 eylul de ısten cıkıyorm dc deym.
20 sınde dc den ucagım kalkıyor ve bu arada uygun fıyata bı tura katılmayı dusunuyorm.özelden mesaj atn lütfen su ısı halledelm bı an once
amerique ozel mesajini okursan sevinirim.. 4.kisi icin bakiyoduk biz de.
arkadaslar 15 eylul new york turu ıcın 3 kısıyız suanda ve but 2 get 2 free den yararlanmak ıcın 1 kısı daha lazım en kısa zamanda bana ulasırsanız sevınırım zaman daralıyorr....
6 veya 7sinde katılmayı düşünen var mı? Newyork'tan katılacağız muhtemelen ya da washington'dan. 2 kişiyiz şu anda 2 kişi daha var mı bu tarihlere uyan?
bence artık insanlar maıl adreslerini vermeli ki şu ortalıktaki sorun kalksın. 2 kişi olan herkes bi toplansın da başvuralım artık
Var Var olmazmı bende tam şimdi bileti alıyodum. İyiki yazdın hemen irtibata geçelim özelden kesin kararlıysan ben Virginia New York tren biletimi falan aldım.
Benim düşündüğüm tur bu ''5-Day USA East Coast Tour Package - From NYC/NJ''
Konu PromiscousBoy tarafından (23-08-2011 Saat 10:44 PM ) değiştirilmiştir.
15 eylül turu için 2 kişiyiz. artık şu olayı bi sonuca bağlayalım lütfen. maıl adresi: MSN paylaşımı yasak
Konu Ugur tarafından (17-05-2012 Saat 01:56 AM ) değiştirilmiştir.
bende 15inde tura katılmayı düşünüyorum tek kişiyim eğer uygun bir boşluk varsa 4 kişilik kontenjanda katılmak isterim
west coast turu dusunenelerle irtibata gecelim arkadaslar
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks