biletin tarihini 2. kez değiştirmeye kalktığında sınıf farkından doğan ekstra dışında bi 100 euro ödemem gerekiyo gibi bişey öğrendim ama bi bilgisi olan varmı
biletin tarihini 2. kez değiştirmeye kalktığında sınıf farkından doğan ekstra dışında bi 100 euro ödemem gerekiyo gibi bişey öğrendim ama bi bilgisi olan varmı
ben öyle birşey yok diye biliyorum hangi firmayla gidiyorsun mail atıp en net cevabı alabilirsin
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
yokmuş.öğrendim.banada şirketim öyle demişti sorduğumda.
merhaba arkdslar tam benm konum bu ya . baslıgı gorunce sevındım.
ben de bıletımı degıstrmek ıstıyrm aılem almısdı bıletımı baskaısnın kredı kartıyla. ya ben norfolkta calısyrm ve 15 eylulde ısı bırakcam 20 eylulde ucaghım kalkıyro ama lanet olası norfolktan kalkıyor. acaba hem saattnı hem yerını dgeıstırırsem 100 euro dısında baska bır ceza oder mıyım lutfen acıl cevap yazabılrı mıısn new yorku gormeden gıtmek ıstemıyrm ya oyle sye mı olur(
C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*
Mesela benim biletimi şirketim almıştı, bir işlem yapmak istediğimde ilgilenip bana seçenekleri sunuyorlar. Tabi seninki farklı durum. Ailenin almasına rağmen, şirketine danışıp yardım isteyebilirsin, olmadı aldığın firmayla görüşüp daha detaylı bilgi alabilrsin. Buradan alabileceğin tek yardım, daha önce bu tarz sorunları yaşayan varsa onlardan ne kadar ödediğini öğrenebilmek ki o da düşük bir ihtimal, çünkü hem tarihi hem de havalimanını değiştirmek istiyorsun...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks