Benim başıma bi olay geldi direk örnek vereyim.Ben ilk gittiğimde bu direct deposit olayından haberim yoktu ve paychecki aldığım gün büyük bi şehre alışveriş yapmaya gittim.laptop almak için.paychecki direk bankamatikten zarfla yatırıp doğru mağazaya gittim.Parayı yanımda taşımayim diye düşünmüştüm.Birde o gün hafta sonuydu ve bankamatik kapalıydı.Sonra laptop beğendim ve almak için kasaya gittim adam limit yetersiz dedi.halbuki ben yatırdığımı düşünüyodum.adama daha buguün yatırdım nasıl olur deyince adam durumu anlattı ve 2-3 gün içinde o paranın aktif olacağını söyledi.ondan sonra direk direct deposit yaptırdım.para direk hesabıma geliyor,iş yerine sadece miktarı ile ilgili döküman geliyordu.birde Tr'de son paycheckini bozdururken bazı(çoğu) banka belli bi miktarını kesiyor.ama direkt depositte son paycheck hesabınıza yatıyor ve siz visa kartıyla 600 dolar para çekseniz 6 dolar kesinti oluyor.çok az bi meblağ.tabi hesap kapatmada sıkıntı yaşarım gerek yok diyorsan direct depositide hesabınıda gelmeden kapatırsın.
Bookmarks