arkadaslar cok yogunum ozelden ve visitor mesajlarima bakamiyorum o byuzden ozur dilerim gunde 17 18 saat calistiktan sonra nete girmek bana cok zor o yuzden kusura bakmayin face dahil hicbiryerden kolay cevap veremiyorum
arkadaslar cok yogunum ozelden ve visitor mesajlarima bakamiyorum o byuzden ozur dilerim gunde 17 18 saat calistiktan sonra nete girmek bana cok zor o yuzden kusura bakmayin face dahil hicbiryerden kolay cevap veremiyorum
İimis 4 saatte uyusan iste geri kalan 2 saattede yemek felan yersin gün biter
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
yterli bir saat fazlasi olmasin ..umarim hep boyle olur...
İnsan vücudu buna nasıl dayanır.
Sonunda nete girebıldım. su an ıtıbarı ıle 10.000 dolar yaptım ve sanırsam onumde 2*3 hafta daha var. ozel mesajlarıma tek tek cevap vermeye calısacagım tekrar sıtede olmak cok guzel.
son haftalarda gene 110 falan calıstım
wayyy allah daha fazlasını versın ozgurum (:
kardeş bu sene Alaska sezonu fiyasko falan deniliyordu sen ne yaptın be
10000 mi benim watta 3. yılım toplamda 10000 yapamadım
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Allah artırsın ama beyler her giden 10000 yapmıyor haberiniz ola
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Aynen öyle Beklentileri yüksek tutmamak lazım, yiyin, için, gezin, tozun ve 2000 dolarla dönün yeter bence, kasmaya gerek yok, eğer tecrübeli değilseniz Sonraki seneler daha iyi şartlarla kazancı katlamakta fayda var Gerçi Kayhan 3 senede 10000 yapamamış, artık ondan bu konuda gerekli açıklamaların geleceğini tahmin ediyorum İyi watlar...
wayy makro naptın hacı ya. allah wersin ama sendeki performansı kendimde görebiliorum zaten ben tr de çalıştıgım yerde günde 17 18 çalışabiliorum. bilgilerini bizimlede paylaşırsan sewinirim.
Merhaba hakan end kisa Amanda cevap yazmaya baslayacagim merak etme AZ kaldi biraz sabir
eyw kardes heycanımdan ötürü k.bakma anlıosundur. heyecan işte ilk gidşten rezil olmak istemiyorum. saolasuın
10.000 $ :d
anıl 1000 ne ?
makroklima 10.000 $ yapmış ona yazdım,iyi kazanmış valla acayip rakam,helal olsun...
14900 dolar ))
Hocam naptın yaa Şuan Wat için alaska aklımda yokken araştırmaya başladım ,Seneca Foods Corporation ilk hedefim bakalım,araştırmaya devam..
anıl peterpan diorum başka bişi demiorum
Hakan bilmiyorum kardeşim kafam allak bullak
aynen ya herkez farklı bişiler sölüor. ama makroyla konuştum 1 kaç güne tüm soruları cewaplayacakmış. ama alaskaya da 3000tl bilet parası weriosun sadece kazanacağında mechul o da çok kafamı bulandırıyor.
@hqnfb0707
diğer yerlere yaklaşık 2000tlye kadar dayanıyor, ama dediğin gibi kazanamazsan espirisi olmaz.
new york a 700 doalra gidiosun. acaba bu kumarı oynasam mı oynamassam mı kafam çok karışık. alaskadan 3000 doalr ile dönende çok war hemde çok fazla gidenlerin yüzde 20 si 30u 5000in üstüne çıkabiliyor.
aynen dediğin gibi alaska işi kapalı kutu....
aynen çok büyük kumar kendi kazandıgım parayla gidecegim için bu kumara girmeye korkuorum 2 senedir bunun parasını biriktirmke için ugraşıorum emeklerimin heba olup gitmesini istemiyorum. ama tabi tecrübelilerin yardımıyla daha iyi ögrenerek bakıcaz artık.
2012 sezonu nasıl geçer sizce ?
gideceğin yer fabrika neresi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks