Arkadaşlar dönerken yakınlarıma hediye götürmek istiyorum fakat ne alacağımı bir türlü kestiremedım,giysi falan dusunuyorum ama bedenler konusunda sıkıntı yaşamak ıstemıyorum..Çok pahalı şeyler olmucak gibi zippo harici ne önerirsiniz?
Teşekkürler.
Arkadaşlar dönerken yakınlarıma hediye götürmek istiyorum fakat ne alacağımı bir türlü kestiremedım,giysi falan dusunuyorum ama bedenler konusunda sıkıntı yaşamak ıstemıyorum..Çok pahalı şeyler olmucak gibi zippo harici ne önerirsiniz?
Teşekkürler.
Bide millete hediye alma işi var tabi taaaa kaç bin km yol insan ister bişeyler zor işiniz valla![]()
newyorkta hediyelik eşya satılan yerler var. özgürlük anıtının biblosu tarzı şeyler alabilirsiniz. ya da outletlerden türkiyede almak istesen çok pahalı olup da burda çok ucuza bulabileceğin şeyler bulabilirsiniz. ben 5 dolara calvin klein kravat, 12 dolara nine west cüzdan vs aldım.
calvin klein kravatlar veya kemerler ucuz onlardan alabilirsiniz yada çok değişik güzel buzdalabı süsleri ve anahtarlıklar var ny da onlardan alabilirsiniz texasdakiler şapka yada longhornsun güzel hediyelik eşyalarından alabilirler
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
eger ki degerli kisilerse ve biraz para harcarim diyorsan saat ve parfum en kiymete binenlerdir.. eger ki hediye olsun yeter diyorsan bulundugun yere ozgu hediyelik esya satan magazalar vardir oralara bir bak..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ya şu ny daki outlere nasıl gidilioo?? çok mu uzaktalar?
shuttle var nj deki outlet mall icin kaldigin hotel ya da hostele sor onlar shuttle i ayarlarlar..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks