Kardes ben gecen ekimde başladım bu sene gidebilmek için 1 ay araştirdm olayı anlatyorum bak sen.Ben Unted towers die bir firma buldum buldm kafama yattı sonraki bölüm aile iknası ben tabi hazırlıktayım inglzce goryorum baba daha ne olsun felan derken.Babam ve annem rezil olursun orda gel yapma etme oğlum yok ben gidecem dedikten sonra özellikle bu laftan sonra önüme hep bir engel cıkti ana baba rizası almadan GİTMEYİN ARKDASLAR nese ocak da ilk finalımı verdim ve memlektın yolunu tuttum ve şirketi kayıt olca. Memlekete geldkten snra final açıklanır notum 42 GEÇME NOTU 70 al başina bir bela nese dedik yine de ben gitcem kafaya koydum 2. dönem 90 yaprım ben dedikten
Sonra şirket beni aradi benim e-mailimden sonra sabah saat 10 ben daha yatyorum tatildeyim ya kadın iyi günler ben unted towers bilemem neyim Bana dediki final kac ben 42 notu çok düşük büyük ihtmal kalırsın dedi( Sabah sabah Bismillah derken nese dedik ) sonra dedi inglzcen nasl orta dedim ben ÖLE zannedyorum bana normal bir soru sordu iş tecruben var mı dedi ben heycandan anlamadım bir daha sordu bende tık yok başka bişy sordu bende yine tık yok anladım ama ben cümle kurmayı bilmyorum ki I ımm you ımm sadace bu
Kadın başlamasn mı beni azarlamaya lan daha SABAH nese bana son cümlesi aynen yazcam;
"SEN ZATEN SINIFTA KALACAKSIN İNGLİZCEN ÇOK KÖTÜ SENEYE BİR DAHA DENERSİN İYİ GÜNLER"
ama bunu ses tonu sert söledi ve kapattı asıl bundan sonra ne yapcam ben onu düşnyorum.Aileyi karşimaza aldık ben gidecem dedim ne diycem ben anneme dilim çok kötüymüş ben 6-7 ay boşunamı okumuşum diycem OLMAZ tabiki demıcem çok kötü bir durumda hala dün gibi hatırlarım.Başka firmaya gidecek bile yüzüm kalmamişti .
Nese ben bu konuyu aileme benim hiç pratik yok diyerek oralarda rezil olurum diyerek kapattım şimdi viyanda bir inglzce kursana gidyorum eved bencede komik viyanada inglizce bu hollanda da ispanyolca öğrenmek gbi ama ablam burda oldğu için burda geliştiriyorum gercekten türkiyedeki sistemden cok farklı gelelim 40 gün oldu ben cümle kurabilyorum yanı konuşabilyorum akıcı olmasada.
İŞİN ASLI 2012 de artık yollucu yolanda gerek bende araştryorum bir yerde toplayalm bunlari
Bundan sonraki yazımda bana anlatılan tecrüberi anlatcam gecen sene ve bu yaz yazımı sonuna kadar okuyan arkaslara teşekkür ederm iyi gecer