Alıntı kayhan86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sözleşmeye bir şart koyduramazsın. Sana diyecekler ki biz şu kadar yıllık şirketiz, bizim bi çizgimiz var. Sözleşmelerimiz standarttır. Bizimle guven çercevesi içinde programa basvurmak isterseniz sözleşmeyi imzalamanız gerekir. Biz zaten işimizi özenle yapan bir şirketiz.eğer böyle böyle düşünüyorsanız zaten başvurmayın şirketimize falan diyecekler.. Ağız yapacaklardır yani.. 2 sene önce denemiştim ben bişe eklettirmeyi ama hangi konudaydı tam hatırlamıyorum ordan hatırlıyorum bu ağızlarıda.
teşekkür ederim ama şart değil gitmem kabul etmezlerse demek ki kendilerine güvenleri yok benim hiç olmaz gitmem.tamam yurt dışına sırf macera için gidiyorum ama gidipde sağda solda rezil rüsva olmak eziyet çekmek saygısızlık görmekte istemem.8000 tl verip bir de üstüne rezil olamam hadi wat olsa neyse bir yere kadar hem çok daha genç hem de kısa süreli olduğundan idare edersin ama stajda olmaz o iş. Bana iş sağlık güvencesi vermedikten sonra işimi kendim bulurum paramda cebimde kalır. Konaklamayı zaten ben kendim ayarlarım. Haa olurda restimi görür kabul ederlerse burada dev yazılarla herkese ilan ederim valla ))))))