ben de ıkı poset dolusu fiş var onları nasıl alıcaz pekı...walla vardır herhalde 5000 dolarlık fıs![]()
ben de ıkı poset dolusu fiş var onları nasıl alıcaz pekı...walla vardır herhalde 5000 dolarlık fıs![]()
Peki.
hyr fis vs onlar olmuo malesef..demek istedgim sana gelen paradan bir vergi kesintisi olursa tum bunlarda sana geri donme oluyr..ama sen kalkip bir labtop alsan bunda sana bir geri donme olmuo
S-pectacular
bu laptop konusuna ıyı değindin...bir sirketteki bir sahıs eger bırseyı faturalı alırsan yıne vergı odenıyormus oyle soylemıstı :S
PS: bir kelımelerının coklugundan dolayı özürr
Peki.
labtobumu bende faturali aldim ama sirf bu yuzden bana bir geri donusum olmadi vergi olarak
S-pectacular
hangı sırketten ogrendıgımı hatırlasam soracam ama ....
Peki.
ewet bır sırketten soyledıler...bıldıklerımı ya burdan ogrenmısımdır yada taksımde kı sırketlerden...hepsını gezmısımdır soylemesı ayıp![]()
Peki.
S-pectacular
ewet itiraf edıyorum hepsını gezdım...bence zatı ıkı tane taksımde bir tane de besıktasta var ıyı sırket gerisi fasa fiso...taksımdekılerden bır tanesı kapattı wat ve ınternı
Peki.
S-pectacular
kapatan sırket ıyı olan sırkettı,adamlar baska ıslerle de mesgullerdı zatı sadece wat ve ıntern olan kısmı kapattı...pek ugrasamadılar...dıger bolumlerı zatı yeterınce darphane gıbı calısıyor guvennılır sekılde...
hele taksım meydanındakı bırtanesı...ıstedıgın ısı sec bız onla konuscaz dedıler...yanı ben kafadan bır yer bulucam calısmak ııcın adamlar ve ben orda calıscam... o zaman aklımdan the white house gecmıstı![]()
Peki.
ayıp olurdu...adamların üçkagıdını ortaya cıkarmıs olurdum... yada aptal gıbı davranıp abi ya white house olsa alırlarmı felan benı desem belkı olur sen paradan haber ver derlerdi herhalde
bu yazdıklarımızda wallmart harıc hersey war be spect![]()
Peki.
S-pectacular
o zaman sorun yok![]()
Peki.
Dün 5 defa kaybolunca GPS almaya kesin karar verdim. Türk aklı aleti alıp gezi boyu kullanım geri vermeyi düsünüyorum. Ama tek sorunum GPS i San Diegodan alıp Vegasta geri vericem Walmarta. Sorum su ki aldıgımız store da mı geri vermek zorundayız ? Kesin bilgisi olan acil cevap pls...
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
adam yarim hindiyi iade etmistebrikler vallaa
![]()
You're so funny that i have burst into laugh.Next time , when i go to walmart, i'll take away the shirt i've already bought.
By the way, ''yellowstone'' u r beatin' a new record by writing on each thread.![]()
Konu il gelato tarafından (07-07-2011 Saat 10:09 AM ) değiştirilmiştir.
pekı degıstırmek ıstıyorum hındıyı deseydın sonra yarısını yıyıp degıstırdıgını de getırıp tekrr degıstırmek ısteseydın boyle surup gıtseydı 1,2,3,4,...adamlar herseferınde degıstırmek zorundalar mı acaba.100 tane hındı olsa ve 100 tane boyle vaka yasansa walmart zararlı cıkıp hındı ısınden ayrılmak zorunda kalırdı ya da hındılerı aldıgı yere dava acardı
bence bı kac defa daha yapsan aynı seylerı adamlar patlar en sonunda
![]()
hındı etı çok bozdu, bayağı bozdu yani öyle böyle değil. inanılmaz bozdu. önünü alamadık öyle kötü bozdu yani. bozdu, bozdu, bozdu, bir yerden sonra bozmaz diye bekledik, daha da bozdu. artık bozmasın dedik, iyice bozdu. artık inanamadık, bozdu, bozdu gitti yani. "daha nasıl bozulur ya?" dedim, bu kadar daha fazla bozulmaz herhalde dedim. ben bi yerde duracak bunun bozulması diye bekledim ama gene bozduboyle dıyınce kesın degıstırırler urunu
Konu sucre tarafından (12-07-2011 Saat 09:29 PM ) değiştirilmiştir.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
anam bende bisikleti 2 ay kullanıp geri vericem o zaman![]()
target forever![]()
Ben bısıkletı 88 gun kullandımsonra gerı verdım wal mart a gecen yaz ..fısını atmıstım yalnız oyuzden paramı gerı alamadım hedıye cekı aldım 90 usd lık
arkadaslar bende 23 hazıranda bisiklet aldım. 20 eylülde geri vericem. fişim hala duruyo. herhangi bi sorun olur mu, paramı geri alabilir miyim ?
niye wallmartta çalışmamak gerekiyo
Arkadaşlar telefon falan almak istesek Hangi marketi veya elektronik market i tavsiye edersiniz en ucuz hangisi samsung galaxy s3 falan almak istesek ?
elektronikte genelde en ucuzu ve iyisi Bestbuy dir. Bazen wal-mart da kampanya olabiliyor onu d takip etmekte fayda var . Ama %90 olarak en ucuz ve en bol cesit best buy larda oluyor.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks