Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: cieeden mail geldi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Lightbulb cieeden mail geldi

Arkadaslar cieeden gelen mail soyle:
    It is clear that you are not working at your original job and you need to contact CIEE immediately, if you wish to remain a program participant on the Work & Travel program.

Please call me today at 207-553-4155 or at 1.888.268.6245. If you are not working at your original job, you need to explain the reason and provide details of why you could not work at xxxxxxx in Houston, TX.

We will look forward to hearing from you.

Regards,

Bu durumda ne yapmam gerekir lutfen yardimci olun
    Konu asanverdi tarafından (12-07-2011 Saat 04:50 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: gizlilik

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Verdiği numaradan arayı niçin o işe gitmediğini açıklaman gerekir. Konuşman iyi değilse mail atmayı tercih et ve bu yolun gerekçelerini açıklamak adına en uygun yol olduğunu da belirt.
    admin (at) turkishwat.net

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Work and travel programına devamın için CIEE'yi arayacaksın direk ve eğer temel işine devam etmiyorsan bunu gerekçelerinle açıklayacaksın. Mutlaka ara verilen numarayı, yoksa ciee sponsorluğunu çeker ve vizen sonlanır. Kendi başına işi bırakmaya falan çalışma sakın. CIEE'den bilgi al bu konuda. Konuşmada sorun olcaksa CIEE'de turkish speaker'lar var, onlardan da yardım isteyebilirsin.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

peki ciee işverenle ilgili kötü bişey dediğimizde iş vereni şikayet eder mi?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı asanverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki ciee işverenle ilgili kötü bişey dediğimizde iş vereni şikayet eder mi?
    Ne gibi kötü bir şey? Saat mi vermiyorlar? ya da sorun nedir? Ona göre alternatif bulabilirler.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya ben şimdi sana tam olarak durumu anlatayım.ben self olarak geldim.işverenim türk.fakat yanında daha hiç çalışmadım.adam türkiyeye dönecek tatile.yani bu şekilde kağıt üzerinde çalışmış olarak gösterdim kendimi.ilk olarak chicagoya gittim.orada 20 gün kaldım.iş bulamadım bir türlü.20 gün kaldıktan sonra bugün texasa geldim.chicagoda ssnyi çıkarttım.sonra babam amerikalı biriyle tanışmış ve o adam beni yanına çağırdı.adamın hastenesi var, ben orada çalışacağım.fakat ilk işimde yani türkün yanında hiç çalışmadım.cieeyi aradım.ilk işimde çalışmadım.türk işverenim türkiyeye döndü.adama ulaşamıyorum dedim.ikinci işimi buldum adresini felan verdim.sonra da bu mail geldi durum bundan ibaret
    Konu asanverdi tarafından (12-07-2011 Saat 05:20 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı asanverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben şimdi sana tam olarak durumu anlatayım.ben self olarak geldim.işverenim türk.fakat yanında daha hiç çalışmadım.adam türkiyeye dönecek tatile.yani bu şekilde kağıt üzerinde çalışmış olarak gösterdim kendimi.ilk olarak chicagoya gittim.orada 20 gün kaldım.iş bulamadım bir türlü.20 gün kaldıktan sonra bugün texasa geldim.chicagoda ssnyi çıkarttım.sonra babam amerikalı biriyle tanışmış ve o adam beni yanına çağırdı.adamın hastenesi var, ben orada çalışacağım.fakat ilk işimde yani türkün yanında hiç çalışmadım.cieeyi aradım.ilk işimde çalışmadım.türk işverenim türkiyeye döndü.adama ulaşamıyorum dedim.ikinci işimi buldum adresini felan verdim.sonra da bu mail geldi durum bundan ibaret
    CIEE'ye mail ile mi yoksa telefonda görüşerek mi verdin bu bilgiyi?
    Telefon görüşmesini daha önemsiyorlar bence tekrar aramayı, durumu tekrar izah etmeyi denemelisin. Çünkü sponsorların ayarladığı işlerden onlar sorumlu ve herhangi bir sorun çıktığında birebir görüşmek - bilgi almak istiyorlar.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba bana bı msj geldi ciee den

Hello Work & Travel USA student!

This is a friendly message from CIEE. We want to make sure that everything is going well with your experience in the United States.

Can you please call CIEE Customer Service during our daytime business hours? We want to talk to you and ask some basic questions about your program. Please call Monday – Friday from 8:00am to 7:00pm (US Eastern Standard Time) or Saturdays from 9:00am to 5:00pm. Please do not reply to this e-mail; we want to talk to you on the phone.

Regards,
    CIEE Customer Service Team

Eğer ben bunları aramasam ne olur?
    Çünkü başka bı is buldum ve eski patronun şikayet etmemesi için konuştum
    Bu konuda bilgi verirseniz sewinirim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Kimse cevap vermicek mı???

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı Pierpier Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba bana bı msj geldi ciee den

Hello Work & Travel USA student!

This is a friendly message from CIEE. We want to make sure that everything is going well with your experience in the United States.

Can you please call CIEE Customer Service during our daytime business hours? We want to talk to you and ask some basic questions about your program. Please call Monday – Friday from 8:00am to 7:00pm (US Eastern Standard Time) or Saturdays from 9:00am to 5:00pm. Please do not reply to this e-mail; we want to talk to you on the phone.

Regards,
    CIEE Customer Service Team

Eğer ben bunları aramasam ne olur?
    Çünkü başka bı is buldum ve eski patronun şikayet etmemesi için konuştum
    Bu konuda bilgi verirseniz sewinirim
    Programın nasıl gidiyor bunu öğrenmek istiyorlar sadece. Aramalısın. Ama iş değiştirdiğin haberi henüz ulaşmamış onlara. Hayret verici. Hemen haberleri olur da.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

sen konus ciee le isle ilgili sorulari eski isyerinde calisiyormussun gibi cevapla.. hersey cok guzel hersey iyi de..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

aman arkadasım ciee ile sürekli irtibat halinde ol aksi takdirde programını ilk 1 hafta ıcınde pasif halıne getırıyolar hala bı sonuc alamazlarsa senle ilgili programını iptal edebiliyorlar..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)