Arkadaşlar burada döndüğümüzde getirdiğimiz eşyaların fiyatlarını yazabilirsiniz bunlar gidecek olanlara bir fikir kazandırır diye düşünüyorum.
Böyle bir başlık aradım bulamadım eğer varsa özür dilerim.
Arkadaşlar burada döndüğümüzde getirdiğimiz eşyaların fiyatlarını yazabilirsiniz bunlar gidecek olanlara bir fikir kazandırır diye düşünüyorum.
Böyle bir başlık aradım bulamadım eğer varsa özür dilerim.
Chicago illinois'te herşey çok pahalı türkiyeyi aratacak kadar pahalı yani.bi tişört 10$.şort 15$.pizza 5$.
örneğin washington da fiyatlar nasıldır ?
genel itibariyle degil de zaten kisiler ilgilendikleri seylerin fiyatlarini ve nerede bulabilceklerini sorduklari konulari actilar.. amerika neye gore pahali.. amerikada bilindik markalarin urunleri her zaman turkiyeden daha ucuzdur..istisna olabilir ama ben daha istisnaya bile rastlamadim..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
yiyecek icecek super ucuz eger Restoran sahibi tanidigin olursa tabi buradasadece onlara ozel alisveris depolari var en basitinden 36 kutu kolaya 3 dolar veriyorsun
![]()
massachusetts de cape coddayım.hayat pahalı yiyecek içecek. 2 domates aldım bugün 2 küsür dolar en basitinden.
o iki domatesin boyutundan da bahset) meyve sebze daha pahali ama burda kimse taze meyve sebzeyi almiyor cok fazla.. genelde hazir ya da konserve gidalar tuketiliyor..
Ya ewet ya bende cape cod dayım dometes domates diye ağlıyorum resmen hem sadece domatesmi stop and shoplarda meyve tabakları var one abi 35 40 dolar hiçde büyük değil o domateslerin fiyatı ben bilioyurum walla
valla bizim burda 3 dolar ya pound u ... ada galiba orasi ondan oledir belki..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks