kafam kazan gibi oldu yasabahtan beri bir yerlere bakıorum kalacak yer için. bu arada 20-25 dolara hosteller var , eğer zorda kalırsan ilk günler kalabilirsin. ben yatıyorum yarın 2 sınavım ama meşguliyetten çalışamadım. hadi iyi geceler göürüşürüz yine
![]()
hitman 4 sen hangi otelde çalışıcaksın race street de?
travelodge diye bi otel
ne güzel yafront desk gerçekten eğlenceli. bence oteldeki en güzel pozisyon. ben geçen sene sadece ve sadece mecburiyetten(ekim'de başvuru yaptım iş mayıs'ta tek seçenek olarak bulunmuştu...) dolayı housekeeping i kabul etmiştim. hem de Utah'da. ama oraya vardığımda housekeeper bile olamadım, head housekeeper beni houseboy ya da laundry olarak çalıştırıyordu. ama front desklerde her gece bana işlerinden yakınıyorlardı. ingilizcemi bile geliştiremedim ben ya
neyse seni ziyaret ederim
![]()
arkadaşlar meraba ben de 15inde gidiyorum philadelphiaya, şöyle bi sorun var, şirketten bize kalıcağımız yerin işveren tarafından ayarlanıcağı söylendi. işverenin de arkadaşıma attığı mailde housing seçeneği işaretlenmemiş. eğer adamlar bulmazlarsa biz gittiğimizde kendimiz ev bulabilirmiyiz kolay bir şekilde?
kusura bakma geç cevap veriyorum. çünkü bana bildirim gelmiyor forumdan. ancak kendim bakarsam görüyorum cevapları.
zorluk genelde ayakta dikilmek, geceleri can sıkıntısı, bir de insanoğlunun her koşulda memnuniyetsiz olmasından kaynaklanıyor. ben de bu ptesi geliorum kısmet olursa PA'ya. hocam sana email attım cevap gelmedi o gün...
ya philedelphia da ev kiralari nekadar yani 2000 dolar diyorlar dogrumudur 450 dolar kisi basi 5 kisi su elektrik fln cikilabilirmis 450 dolar burasi icin pahalimi ?
meraba ya ben harrisburg new cumberland'dayım burda kimse yok muuuuu?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks