Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Is bulamiyorum!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Angry Is bulamiyorum!

Anchorage nin bir kasabasina geldim. Isimden memnun degilim ama gec geldigimden dolayi dier TUM isler dolu. Simdi masrafimi bile cikaramiyorum. 1 ay sabrederim. Sonra eger tr ye donersem masraflarim kotu girer bana. o yuzden baska eyalete fln gitsem mi diyorum. Bi oneriniz var mi? ozerllikle Anchorage-Alaska daki ark.lar HELPPPPPP

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı CAPITALIST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alaskada ne işin var kardeşim Amerikaya masraf çıkarmaya mı gittin eğlenmeyemi? gitseydin miami'ye, Losangeles'a, south carolina'ya atlantic ocean karılar clublar, orda balık soyuyon şimdi nasıl bir zevk var sizde arkadaş anlamadım gitti. Sizin suçunuz yok size vize verende hata.
    "karı" için ABD'ye giden mantığa vize verende hata aslında...
    ülkelerine extradan bir abaza kazandırmaya yarar anca

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Wink

Alaskada ne işin var kardeşim Amerikaya masraf çıkarmaya mı gittin eğlenmeyemi? gitseydin miami'ye, Losangeles'a, south carolina'ya atlantic ocean karılar clublar, orda balık soyuyon şimdi nasıl bir zevk var sizde arkadaş anlamadım gitti. Sizin suçunuz yok size vize verende hata.

tuzun kuruysa yorym yapma arkdasım kımsenın neden gıttığı senı ıqlendırmez .. harbı sana wwıze wernde hata karılar usluba bak içinde yaşaaa bunları kımene senın karı club zewkınden

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

adam alaskayı secmısse parayı secmıstır hala anlayamadın mı? hem herkes eglenmeye gitmiyor ben dil icin gittim mesela aldim da karsiligini,senin nicin gittigini soylemeye gerek yok.hem konuyu acan arkadas yardim istiyor boyle yorum yapacagina nasil yardim edebilebilirsin onu soyle.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Konuyla ilgili cevaplariniz icin tsk ler

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı asep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anchorage nin bir kasabasina geldim. Isimden memnun degilim ama gec geldigimden dolayi dier TUM isler dolu. Simdi masrafimi bile cikaramiyorum. 1 ay sabrederim. Sonra eger tr ye donersem masraflarim kotu girer bana. o yuzden baska eyalete fln gitsem mi diyorum. Bi oneriniz var mi? ozerllikle Anchorage-Alaska daki ark.lar HELPPPPPP
    alaska ya balik isi icin mi gitmistin? sirketinle ya da sponsorunla konustun mu? eger bunlarin hepsinin cevabi evet ise cevredeki balik fabrikasi disindaki fast food , restaurant hotel ya da benzeri yerlere gidip sordun mu is var mi diye? bununda cevabi evet ise baska eyaletlere gidip risk alabilirsin ama amerika icinde de is skintisi yasaniyor su an garanti is olmadan hareket etme buradan konusalim haberdar et ...
    sendeki nasil bir mantik kardesim ben de bunu anlamadim gitti...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

bu ugurda 3000 dolar masraf yapmana gerek yoktu. Tr de 100 dolardan 30 tane ayarlardın. ama amerikada o skoru yakalayabilecek misin acaba ? çok yanlış gelmişsin dostum sen....
    Konu ozgursum tarafından (01-07-2011 Saat 07:01 AM ) değiştirilmiştir.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

haziranin basinda isleri doldurmuslar. sadece bikac is var,onlardada sosyal guvenlik kartim olmadigi icin giremiyorum. anlayacaginiz neryee dokunsan yikiliyorum. burdan anchorage a gidip sosyal guvenlik basvurusu yapmam demek 340 $ gidiyo demek oluyo. sosyal guvenlik karti hak. bilgi verebilir misiniz ayrica??

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Başkan bende işimi beğenmedim, çıktım işten. 1 hafta iş aradım. süründüm yollarda iş aramaktan. sonra eski işverenime geri döndüm. dedim ettim bir hata affet al beni geri, aldı sağolsun. bu anlattıkların haziran ortasında oluyor üstelik. o zaman bile iş bulamadıysam şu vakit çok zor iş bulursun. online olarak tüm eğlence parklarına da başvuruda bulunmuştum üstelik. Hiç biri geri dönmedi. Ben işine dewam etmeni öneririm. Ama illa bırakıcam diyorsan New Jersey'e git. Ancak orda iş bulursun şu vakit. Tabi SSN'i olmayan adamada iş vermezler kolay kolay. keşke gelir gelmez başvursaydın şuan elinde olurdu numaran. En yakın SSN ofisine gidip başvur hemen, 2 haftaya çıkar. Umarım düzelir durumun.
    “The religion of one age is the literary entertainment of the next.” R.W Emerson

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hala is ariyorsan seni anchorage'den hemen kenai deki balik fabrikasina gonderebilirim?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks