2011 wat sezonu gördüğüm kadarıyla kotu basladı coğğu arkdas iş sorunu yaşıyor bu topıce yasıdıkları sorunları yazıp care bulabılırızzz![]()
2011 wat sezonu gördüğüm kadarıyla kotu basladı coğğu arkdas iş sorunu yaşıyor bu topıce yasıdıkları sorunları yazıp care bulabılırızzz![]()
o zaman hemen başlıyorum housekeeperlik yapyorum hemdde south daakota nın ücra yeri sayılabilecek bi yerde suan 2. haftamın içindeyim 3 gün çalıstım sonra hepimize 3 gün izin verdiler itiraz ettik ama şuan yogun değiliz fln dediler bizden önce işe başlayanlara sorduk onlarıda az çalıstırıyolarmış 2. haftamda da 3 gün iznim var sözde çalısma saatimiz 9.00-15.00 arası günde 6 saat ama hiç dolu dolu 6 saat çalıstırılmadık bazılarımızı 13.30 da flan işi bitirtirip eve yolluyolar eve gitsek bile burda yapılcak ve gidilcek hiç bi yer yok temel ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğimiz hiç bi yer yok walmart çok uzakta bi kere gittk resmen tr.deki çevre yolu gibi bı yerden gittk. hadi dedik madem küçük bi yer gezemeyiz ama para biriktiririz traveli sağlam yaparız dedik ama para birikmiyo çalıstırmamak için elerinden geleni yapıyolar bugün 7 oda verdiler bide kızlardan birini yardım etsin diye yanıma verdiler 1 de iş bitti 2.30 kadar zor oyalandım geçen hafta max 24 saat çalıstık galiba bide sadece 15 dk. öğle aramız var yediklerimiz boğazımızda kalıyo resmen.şirketin yanlış bilgilendirmesi yüzünden bide tr ile iletişim sorunu çekiyoruz buda cabası aslında daha yazcak bi sürü şey var bende amma dolmuşum amabi de öle b.ktan bi yerki 3 ay nasıl çekicem bilemiyorum başka iş bakmaya başlıcam artık fırsatını bulsam gidesim var yani
Su anda New Yorker hotelın lobisindeyim sponsorumuz interexchange olacak firmadan bir yetkılı beklıyorum işyerim maine ogunquit dıye bı yerdeydı işverene mail attım bugun yarın geliyorum dıye gerı gelen cevapta sponsorlarınla ıletısıme gecmelısın gıbı bısey dedı ve gıdemedım otelden check out yapmak zorunda kaldım sponsordan bı yetkılı beklıyorum ve hala gelen gıden yok ingilizcemde cok az oldugu ıcın anlıycagınız sap gıbı kaldım![]()
harıka bı otel port authorıty ve penn statıona a cok yakın ve tımes square 10 dklık mesafede.gecmıs olsun bu arada.gecen sene otelde oryantasyona gelmıstım oda arkdasım erzurumlu bı arkdstı 2gunun sonunda ayrıldık ıkımzde ayrı ayrı ıs yerımıze gıttık.sonradan duydum kı arkdas ıyı suremıyormus arabayı ısveren kovmus.arkadas sonra ınterexchangenın yardımıyla bır yerde konakladı ve bellı bır sure sonra ıs bulundu kendısıne bır otelde utah da bu sefer usanın batısına gıttı..umarım sıze de ıs bulunur
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks