Work and Travel
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tavsiye istiyoruz!

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı Filmmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadasşlar
    Biz de günde 11 saat çalıştırılıyoruz
    Biz de Dağın Başındayız
    EĞER AMELE GIBI CLAISMAK ISTIYORSANIZ VE INGILIZCENIN DE YALAN OLMASINI ISTIYORSANIZ NORFOLK VIRGINIAYI TERCIH EDIN
    OTELDE 6 tÜRKÜZ BİR ARKADAS Daha geldi 7 Türk olduk. her bırımızı ayrı odalarda tek basımaıza calısıtıryorlar ve kımseyle adam gbı muhabbetımız kalmıyor dolasıyısyla ıngılızce ogrenme adına hersey yalan oldu
    Kaldıgımız yer ise berbat bır baska otel. aylık 250 ödüyoruz. YANI BIZIM ICIN WORK AND TRAVELIN TRAVEL KISMI TAMAMEN HIKAYE OLDU VE AMACIMIZ INGILIZCEMIZI GELISTIRMEKKEN HICBIRSEY YAPAMAMK VE BURAYA GELMEK ICIN 5 MILYAR ODEYEN BEN , BERBAT BIR DURUMDAYIM. RESMEN BIZI EZMEYE CALISIYORLAR.
    GERI GIDINCE BU PROGRAMI KIMSEYE TAVSIYE ETMIYCEM.
    BU ARADA BIZ HOUSEKEEPER'IZ
    herkesın dedıgı gıbı wattan zevk almak oncelıkle ne ıstedgınzle alakalı.ben gecen sene dua edıyodum allhım bana daha fazla saat versınler dıye kendımı yırtıyodum.housekeeper olmak ıstıyodum ama sırket bana Mc donalds ısı bulmustu hep 4 gun calısıp 3 gun bos bos gezıyodum ormanlık daglık bı yerdı.yukarda az saat verıldıgınden sıkayet eden arkadas ıle sız yer degıstırseydınız sorun cozulurdu o az saatten sıkayetcı benım gecen sene oldugum gıbı.sız de cok saaatten sans ıste ama para kazanamadım adam gıbı ama agır ıs te yapmadım hıcbır zaman sandıwıc yapmak temızlıkten bın kat kolay ıstır ve manager dahıl sohbet ede ede calısyoduk ınglzcem ınanılmaz gelıstı dusun vıze gorusmesıne gıtcem daha alttan su kadar dersım var bılmem buyuk kardesım bunu okuyo falan bıle dıycek ıngılızcem yoktu bak sımdı geldım hazırlık sınavını verdım 3 yıldır veremedıgım ..herseyın hayırlısı olsun ıyı para kazanırsanız cok ıyı gezersınız ve alısverıs yaparsınız para getırıp seneye de gıdersınız sız bu gıbı avantajları da dusunun durumunuzda olmak ısteyen cok kısı var bırde ıyı para kazanırsanız eylule kadar calısmanıza gerek yok agustosun sonunda ayrılırsın gezersın kazandgın parayla bence.ha bı de ben 300 usd yerıyodum aylık senın ıyı bence bır de watın gercek ısmı ucuza ıscı calıstırma programıdır bana gore.aldıgınız bır adıdas urunune ıyı bakın pakıstan malı yazabılır orda uretılmesının sebebı ucuza ıscı buluunabılmesı .wat programı sayesınde adamların pakıstana gıtmesı gerkmıyor pakıstanlılar usa ya gıdıyor
    Konu sucre tarafından (27-06-2011 Saat 01:55 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)