Alıntı Filmmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam Arkadasşlar
Biz de günde 11 saat çalıştırılıyoruz
Biz de Dağın Başındayız
EĞER AMELE GIBI CLAISMAK ISTIYORSANIZ VE INGILIZCENIN DE YALAN OLMASINI ISTIYORSANIZ NORFOLK VIRGINIAYI TERCIH EDIN
OTELDE 6 tÜRKÜZ BİR ARKADAS Daha geldi 7 Türk olduk. her bırımızı ayrı odalarda tek basımaıza calısıtıryorlar ve kımseyle adam gbı muhabbetımız kalmıyor dolasıyısyla ıngılızce ogrenme adına hersey yalan oldu
Kaldıgımız yer ise berbat bır baska otel. aylık 250 ödüyoruz. YANI BIZIM ICIN WORK AND TRAVELIN TRAVEL KISMI TAMAMEN HIKAYE OLDU VE AMACIMIZ INGILIZCEMIZI GELISTIRMEKKEN HICBIRSEY YAPAMAMK VE BURAYA GELMEK ICIN 5 MILYAR ODEYEN BEN , BERBAT BIR DURUMDAYIM. RESMEN BIZI EZMEYE CALISIYORLAR.
GERI GIDINCE BU PROGRAMI KIMSEYE TAVSIYE ETMIYCEM.
BU ARADA BIZ HOUSEKEEPER'IZ
dostum merhaba öncelikle,

gittiğin yerde sorunlar yaşamış veya memnun kalmamış olabilirsin ama bu demek değil ki herkes o şekilde çalışıyor. emin ol sizin durumunuzda memnun olmayan çok fazla insan yok. %5 belki ya var ya yok watçılar arasında. umarım daha iyi günler bekliyordur sizi bu gunler geçer ama kimseyi bence olumsuz etkileme.guzel olmasa insanlar tekrar tekrar gitmez zaten ki su anda benim 3. wat'ım mesela.. nazar degmesin gayet'te mutluyum...