Work and Travel
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tavsiye istiyoruz!

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Thumbs down

Alıntı sucre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de sozlesme vardı Mc donaldsta calısıyodum ve bırgun lısteye bı baktım 15 saat vermıslerdı cok sınırlendım hemen saatlerı ayarlayan managere soyledım bayan bı turlu anlamıyordu.gıdıp patronu aradım sonra anında duzelttıler ertsı gun tekrr 32 saat yazıyordu.eger solesmende en az 32 saat yazıyorsa vermek zorunda ve managerle konus olmadı patrona maıl at ya da konus.gercı daha yenı basladın ıse hemen papaz olmamk ta ıyıdır belkı haftaya artar.benım basıma işe baslıyalı 60 gun falan olmustu ozaman geldı baslarda cok ıyıdı.ben patronu aradıgımda ev kırası ıcın 75 usd verdıgımı 15 saatın cok az oldgunu bunun bana yetmıyecegını soylemıstım anlayıslı bır bayandı merkez subede oldugundan yuzyuze gorusemıyordum ama bır tlfun yetrlıydı

Selam Arkadasşlar
    Biz de günde 11 saat çalıştırılıyoruz
    Biz de Dağın Başındayız
    EĞER AMELE GIBI CLAISMAK ISTIYORSANIZ VE INGILIZCENIN DE YALAN OLMASINI ISTIYORSANIZ NORFOLK VIRGINIAYI TERCIH EDIN
    OTELDE 6 tÜRKÜZ BİR ARKADAS Daha geldi 7 Türk olduk. her bırımızı ayrı odalarda tek basımaıza calısıtıryorlar ve kımseyle adam gbı muhabbetımız kalmıyor dolasıyısyla ıngılızce ogrenme adına hersey yalan oldu
    Kaldıgımız yer ise berbat bır baska otel. aylık 250 ödüyoruz. YANI BIZIM ICIN WORK AND TRAVELIN TRAVEL KISMI TAMAMEN HIKAYE OLDU VE AMACIMIZ INGILIZCEMIZI GELISTIRMEKKEN HICBIRSEY YAPAMAMK VE BURAYA GELMEK ICIN 5 MILYAR ODEYEN BEN , BERBAT BIR DURUMDAYIM. RESMEN BIZI EZMEYE CALISIYORLAR.
    GERI GIDINCE BU PROGRAMI KIMSEYE TAVSIYE ETMIYCEM.
    BU ARADA BIZ HOUSEKEEPER'IZ
    Konu Filmmaker tarafından (27-06-2011 Saat 04:45 AM ) değiştirilmiştir.
    C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı Filmmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadasşlar
    Biz de Dağın Başındayız
    EĞER AMELE GIBI CLAISMAK ISTIYORSANIZ VE INGILIZCENIN DE YALAN OLMASINI ISTIYORSANIZ NORFOLK VIRGINIAYI TERCIH EDIN
    OTELDE 6 tÜRKÜZ BİR ARKADAS Daha geldi 7 Türk olduk. her bırımızı ayrı odalarda tek basımaıza calısıtıryorlar ve kımseyle adam gbı muhabbetımız kalmıyor dolasıyısyla ıngılızce ogrenme adına hersey yalan oldu
    Kaldıgımız yer ise berbat bır baska otel. aylık 250 ödüyoruz. YANI BIZIM ICIN WORK AND TRAVELIN TRAVEL KISMI TAMAMEN HIKAYE OLDU VE AMACIMIZ INGILIZCEMIZI GELISTIRMEKKEN HICBIRSEY YAPAMAMK VE BURAYA GELMEK ICIN 5 MILYAR ODEYEN BEN , BERBAT BIR DURUMDAYIM. RESMEN BIZI EZMEYE CALISIYORLAR.
    dostum merhaba öncelikle,

gittiğin yerde sorunlar yaşamış veya memnun kalmamış olabilirsin ama bu demek değil ki herkes o şekilde çalışıyor. emin ol sizin durumunuzda memnun olmayan çok fazla insan yok. %5 belki ya var ya yok watçılar arasında. umarım daha iyi günler bekliyordur sizi bu gunler geçer ama kimseyi bence olumsuz etkileme.guzel olmasa insanlar tekrar tekrar gitmez zaten ki su anda benim 3. wat'ım mesela.. nazar degmesin gayet'te mutluyum...
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı gmz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam ark.lar gidecek miyiz gidiyor muyuz falan derken amerikadayız ama ne var ki aksilikler bir türlü peşimizi bırakmıyor. iki hafta oldu bu lanet yere geleli. ve işimiz de evimizde dağın başında oceanfronta haftada bir anca gidebiliyoruz şuanda. bizim için tutulan evimiz bomboş eşyasız ve internetsiz. zor şartlarda konaklıyoruz diye düşünürken daha zor bir durumla karşılaştık ki o da işimiz de ortalama 15saat çalışıyoruz haftada. şirket mağdurumuyuz acaba diye düşünmeye bile başladık. moraller çok fena. geri dönmeyi bile düşünme aşamasındayız. ikinci iş arayışına girdik. şirket birşey yapmıyor. tavsiyelerinizi bekliyoruz.. not: eğer aklınızda çevrenizde vb te bildiğiniz iş varsa bana özelden msj atabilir mi?
    sucre nin soledigini yapmani tavsiye ederim. eger ki is sozlesmende 30-35-ya da herhangi bir minumum saat varsa ve vermiyorlarsa oncelikle manager la konus , eger ki olumsuz cevap alirsan ya da bir sonraki schedule da yine az verirse patronla konus onda da sonuc alamazsan , sponsora ulas ve ilet durumunu.. tabiki bu arada ikinci isi aramaya devam et..
    Selam Arkadasşlar
    Biz de Dağın Başındayız
    kusura bakma da work and travel i ne zannetmistiniz?? senin amele gibi calismak dedigin normal sartlarda calismak..madem housekeeper ligi yapamayacaksiniz is seciminde niye seciyorsunuz... hosekeeperlik nedir ne degildir cok belli birseydir.. is seciminde hicbir arastirma yapmazsaniz boyle sorunlar yasanir.. ayrica en azindan isin var calisiyorsun.. odedigin 250 dolar kira wat icin normal bir rakam. olabildigince parani biriktir travel kismina gecersin.. ingilizcenin gelismesi calisma suresince olmaz zaten cunku her turlu iste sadece belli kaliplari kullanirsin ondan ing gelisimi diye birsey cok olmaz.. sosyal hayatinda yabancilarla takilmaya calis yabanci arkadaslar edin o zaman ingilizcen gelisir.. su anki isin inan bana ole abartilacak bir zorlugu olan is degil. normal bir isde calisiyorsun moralini bozmadan yasadigin cevrenin ve tecrubelerin keyfini cikarmaya bak.. parani biriktir olabildigince guzel travel yap.. bol sans..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Thumbs down

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sucre nin soledigini yapmani tavsiye ederim. eger ki is sozlesmende 30-35-ya da herhangi bir minumum saat varsa ve vermiyorlarsa oncelikle manager la konus , eger ki olumsuz cevap alirsan ya da bir sonraki schedule da yine az verirse patronla konus onda da sonuc alamazsan , sponsora ulas ve ilet durumunu.. tabiki bu arada ikinci isi aramaya devam et..

kusura bakma da work and travel i ne zannetmistiniz?? senin amele gibi calismak dedigin normal sartlarda calismak..madem housekeeper ligi yapamayacaksiniz is seciminde niye seciyorsunuz... hosekeeperlik nedir ne degildir cok belli birseydir.. is seciminde hicbir arastirma yapmazsaniz boyle sorunlar yasanir.. ayrica en azindan isin var calisiyorsun.. odedigin 250 dolar kira wat icin normal bir rakam. olabildigince parani biriktir travel kismina gecersin.. ingilizcenin gelismesi calisma suresince olmaz zaten cunku her turlu iste sadece belli kaliplari kullanirsin ondan ing gelisimi diye birsey cok olmaz.. sosyal hayatinda yabancilarla takilmaya calis yabanci arkadaslar edin o zaman ingilizcen gelisir.. su anki isin inan bana ole abartilacak bir zorlugu olan is degil. normal bir isde calisiyorsun moralini bozmadan yasadigin cevrenin ve tecrubelerin keyfini cikarmaya bak.. parani biriktir olabildigince guzel travel yap.. bol sans..

walla senın normal calısma dedgn ne oluyor bılmem su anda bız amele gbı calısıyorz buldgn amele yanı. gormedgn ıcın boyle yorum yaparsın. benım ıs secımını ben yapmadm gec basvurdgm ıcın kalan yerı verdıler bana yanı sırket sectı onlarn sucu. ben de aceleyle oldgu ıcın kabul etmek zorunda kaldm vazgecılmıyormus bır de oyle dedıler sırketten. hep bu sırkeytler adamı kazıklıyor. su an sartları bılsen boyle konusmazdın ben tam anlatamadm zaten. neyse ınsallah dedgn gbı gusel gecer hep boyle gecmez. herkese bol sanslar
    C* Ne MutLu TÜRK'üm Diyene C*

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Selam Arkadasşlar
    Biz de Dağın Başındayız
    arkadaşlar şu alaskayı görseniz çok mutlu olursunuz halinizden adamlar dışarda yattı yağmur altında bayıldılar sheltera yerleştirdiler 2 tane abd'li cinsel olarak arkadaşları taciz etti daha da ileriye gitmeye çalıştı ( arkadaşlarda erkek abd'lilerde) ve daha neler neler oldu

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Selam Arkadasşlar
    Biz de Dağın Başındayız
    herkesın dedıgı gıbı wattan zevk almak oncelıkle ne ıstedgınzle alakalı.ben gecen sene dua edıyodum allhım bana daha fazla saat versınler dıye kendımı yırtıyodum.housekeeper olmak ıstıyodum ama sırket bana Mc donalds ısı bulmustu hep 4 gun calısıp 3 gun bos bos gezıyodum ormanlık daglık bı yerdı.yukarda az saat verıldıgınden sıkayet eden arkadas ıle sız yer degıstırseydınız sorun cozulurdu o az saatten sıkayetcı benım gecen sene oldugum gıbı.sız de cok saaatten sans ıste ama para kazanamadım adam gıbı ama agır ıs te yapmadım hıcbır zaman sandıwıc yapmak temızlıkten bın kat kolay ıstır ve manager dahıl sohbet ede ede calısyoduk ınglzcem ınanılmaz gelıstı dusun vıze gorusmesıne gıtcem daha alttan su kadar dersım var bılmem buyuk kardesım bunu okuyo falan bıle dıycek ıngılızcem yoktu bak sımdı geldım hazırlık sınavını verdım 3 yıldır veremedıgım ..herseyın hayırlısı olsun ıyı para kazanırsanız cok ıyı gezersınız ve alısverıs yaparsınız para getırıp seneye de gıdersınız sız bu gıbı avantajları da dusunun durumunuzda olmak ısteyen cok kısı var bırde ıyı para kazanırsanız eylule kadar calısmanıza gerek yok agustosun sonunda ayrılırsın gezersın kazandgın parayla bence.ha bı de ben 300 usd yerıyodum aylık senın ıyı bence bır de watın gercek ısmı ucuza ıscı calıstırma programıdır bana gore.aldıgınız bır adıdas urunune ıyı bakın pakıstan malı yazabılır orda uretılmesının sebebı ucuza ıscı buluunabılmesı .wat programı sayesınde adamların pakıstana gıtmesı gerkmıyor pakıstanlılar usa ya gıdıyor
    Konu sucre tarafından (27-06-2011 Saat 01:55 PM ) değiştirilmiştir.
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)