arkadaslar ben ebay dan 2 el iphone 4 almayi dusunuyorum nasil bir site ben las vegas a 2 saat uzaklikta needles kasabasindayim cargo gelirmi oraya ne kadar kargo ucreti en fazla ne kadar olur saizde daha once alisveris yapan varmi
arkadaslar ben ebay dan 2 el iphone 4 almayi dusunuyorum nasil bir site ben las vegas a 2 saat uzaklikta needles kasabasindayim cargo gelirmi oraya ne kadar kargo ucreti en fazla ne kadar olur saizde daha once alisveris yapan varmi
2. el piyasasını bilirsin bir garantisi olmaz görmeden alacağın için. ama garantisi bitmemişse o zaman belki bir sorunu varsa yararlanabilirsin garantiden. onun dışında genelde amerika içinde ebay tarzı sitelerden yaptıgın alışverişlerde kargo bedava oluyor ki zaten yazar orda freeshipping diye.
onun dışında kargo amerikanın her yerinden her yerine gelir. hiç tahmin edemeyecegin çok köhne bir yerde bile yaşıyor olsan adres dogru olduktan sonra farketmez gelir![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
satin alacagin urunun return sartlarina bak, iade edebiliyorsan al.. zaten yazar 15 gun icinde ya da 1 ay icinde iade edilir ya da iade yapilmaz diye iade yapilanlari sec begenmezsen hemen iade eder parani geri alirsin merak etme..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
peki orda yazan fiyat disinda tax ekleniyor mu yoksa orda ne yaziiyorsa oyle kesilir para
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks