Ozgursum, kac mesaj gonderdigin ne kadardir foruma uye oldugun beni alakadar etmiyor. Senin bu konuda mesajlara ivedilikle cevap yazmak suretiyle UJ Toys'un gayrimesrulugunu ortbas etmekte gosterdigin gayret CNN'in Breaking News ekibini aratmiyor masallah(!)
Sana birseyi kabullendirmek derdinde degilim, temcit pilavi gibi ayni laflari farkli kelimeler kullanarak servis etmenin anlami yok. Su kadarini soyluyorum ki bu sirketle alakali meraki olan sorusu olan varsa benle irtibata gecsin; ben arzu ederlerse zamaninda sirket bunyesinde calismis ve hatta calisan insanlarla dahi iletisime gecmelerini saglarim.
Bu sirketin bir gunluk dahi istikbali olmamasi adina dua etmek icin o kadar cok hevesim var ki, kelimelerle anlatmam mumkun degil fakat her defasinda, zulum icinde olanlar olsa da onlarin masum aileleri ve cocuklari olabilecegini hesaba katip boyle bir duadan sakinmak icin kendimi zorluyorum...
Ozgursum varsin olsun sen dediklerinde israrci ol, elli defa daha sirketin rusdunu ispatlama maksadiyla burada beyanlarda bulun, bunu yaparken forumcu sifatiyla burada bulunmaktan baska hicbir gaye ve menfaatinin olmadigini savunmaya devam et; engelleyecek halim yok, oyle bir konumda da degilim zaten. Bu dakikadan sonra tek diyebilecegim sey, Allah kimseyi magdur etmesin; tek endisem bu baska bir niyetim de yoktur.
Saygilar.
Bookmarks