Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Ben biraz daha şanslı sayılanım muhtemelen. Listedeki firmalardan biriyle geldim. Bizi New York'ta karşılayacaklarını ve New York gezisi yaptıktan sonra uygun bir hostele yerleştirip ücretsiz olarak 1 gün konaklatıp sonra herkesi otobüslere bindirerek çalışma yerlerine göndereceklerini söylemişlerdi.Dün itibariyle New York'a geldim ve tahmin edebileceğiniz gibi bunların hiçbiri gerçekleşmedi. Eğer uçakta bizimle aynı firmayla gelen bir arkadaşla tanışmasaydık New York'ta ilgili firmadan kimseyle görüşemeyecektik. Neyse bugün anlıyorum ki beni bu şirketle gönderen arkadaşımın bir arkadaşı gelip bsizi hava alanından almasaydı yogun yagmurda napıyor olurduk düşünmek istemiyorum. Şansıma ki sponsor şirketin menajeriyle bizi almaya gelen arkadaş samimi dost çıkıyorlar ve bizi bir şekilde başka bir öğrenci evinde bir gece konaklatıyorlar. Biz rahatsız bizi agırlamak zorunda kalanlar rahatsız...Sporsorla gece 3-5 dk muhabbet etme şansımız oluyor.Bugun oryantasyon ve yarın da işe başlayacakmışım. Sanırım ben sorunsuz WAT macerası yaşayanlardan oluyorum. Yoksa sadece aşırı şanslı mıyım?
Bookmarks