ozgursum, ayni martavallar bunlar kusura bakma. demagojiden baska birsey yapmiyorsun. Satis isini bilmekmis, satis isinin stresli olmasiymis, baski uyugulanmasi normalmis vs...
ben bundan bahsetmiyorum, baski ayri birseydir, hayvan muamelesi yapmak ayri birsey, managerinle sorun yasamak ayri birseydir, onun hirsizligindan oturu senin caninin yanmasi ayri birsey.
konaklamaya da bir sey demedik zaten, olayi hemen manipule ederek satolardan falan dem vurmana gerek yok. UJ toys'dan daha iyisi yok diyorsun; kesinlikle hakkaniyetli bir yargi degil yaptigin. ABD'de bulunabilecek en kotu staj olmasi bakimindan dereceye girebilir ama kesinlikle iyi bir staj programi sunamaz.
Bu konuda daha fazla karsilikli mesajlasmak istemiyorum, arzu eden varsa ozelden ayrintili bir sekilde anlatirim. sayin ozgursum, sizin aciklamalarinizi da samimi bulmakta zorlaniyorum; zira bir calisan sirketi hakkinda kotu soz soylenmesine karsi olabilir bu konuda bir cevap verme hakkini kendinde gorebilir ama calisan bir insan o kadar isi gucu arasinda her olumsuz mesaja sadece saatler sonra cevap veriyor ve ustune ustluk sirketi savunurken takindigi uslupta bir savunma avukatina tas cikartacak kadar "kraldan cok kralci" oluyor ve sirketini koskoca amerika'da best of the nationwide for internship diyebilecek kadar ovuyorsa bu biraz dusundurucudur!
This is it!
Saygilar
Bookmarks