ya speaking çok kolay emin ol, ayrıca normal günlük ingilizce konuşmasıyla fln alakası da yok, gerçi benim konuşmam telaffuzum fln iyidir aslında ama emin ol hiçbirinde zorlanmicaksın, bence asıl problem reading, tam bir baş belası ve bana sınavda extra reading section geldi, dolayısıyla 2 parça daha çözmek zorunda kaldım, inş sana gelmez,
listening içinde sana şunu söyliyim, just english de genelde longman ve cambridge listeningleri kullanılıyo ki normal sınavda listening çok hızlı, yani çok seri konuşuyolar not almak zorlaşıyo, yani kursta not alırken çok fazla detayları fln not alabilirken asıl sınavda zorlanıyosun,
speaking e tekrar geri dönücek olursam, speaking in 6. sorusu, ki toefl ın en zor sorusudur bence, o genelde problemli bi soru oluyo, yani ben üniversitede bölümümü fln da ingilizce okumadığım için bukdr zorlandığımı düşünüyorum, belki sende öle olmaz,
bir diğer tavsiyem de writingden olabildiğince çok independent alıştırması yap, konuları ets nin kitabından bulabilirsin, writing çok büyük bi fırsat bence