Biraz saçma bir soru olucak ama; ingilizcem çok iyi değil açıkcası.
Self olarak iş ararken olaya ingilizce tam olarak nasıl girelim? Düşündüm ben tam bulamadım![]()
Biraz saçma bir soru olucak ama; ingilizcem çok iyi değil açıkcası.
Self olarak iş ararken olaya ingilizce tam olarak nasıl girelim? Düşündüm ben tam bulamadım![]()
Yaptıklarımı yapacaklarımın garantisi sananlar, yapılanları yaptıklarıyla kıyaslayanlar kadar pişman olabilirler.
en kabaca hi do you need worker![]()
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
haci sor onlara do you need help here? veya do you hire ? bunlar yeterli sana ya basvuru formu verirler ya da no thanks der gulumser yollarlar![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
peki işi arama olayını nasıl yapıyoruz, önümüze gelen her yere giriyormuyuz yoksa kapıda falan asıyorlarmı?
do you need help here? bu ıyıymıs tam ne iş olsa yaparım mantıgı
Yaptıklarımı yapacaklarımın garantisi sananlar, yapılanları yaptıklarıyla kıyaslayanlar kadar pişman olabilirler.
ilk başta bi how are you felan de direk bunu dersen kaba olur ewt önüne gelen herhangi bir yere girip sor
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
inglizcem benim de kotuydu ama ben bu sekilde is aradim ve bulamadim
belki de koy gibi kucuk bi yerde oldugum icin bulamadim bi de hala krizin etkileri devam ediyordu
Hi I m looking for a job for my off days.
is There any available job position for me ? I have ssn card and visa j1.
"20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks