Alıntı gokhantas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar sitedekı tren otobus lınklerını ınceledım bana uyan sadece greyhound var google mapten bakıyorum columbus havaalanından Lima 100 mil taksı ıle 1 saat 45 dakıka greyhound a bakıyorum yolculuk 8 saat sürüyor arada transfer fln var beklemesi çok uzun surelerı var aralarda aşagıda yolculuk seklını verıyorum bır bakarmısınız sorum baska alternatıfım olabılır mı 2 kısı gıdecegız aksam 22:30 da inecegim ve o gece mecburen bır sekılde columbusta konaklamam lazım ya otelde kalıcam ınternetten baktım 1 kısı 75-100 dolar arasında olmadı havaalanında yatıcaz artık bıraz pahalı gıbı hadı dıyelım baska otobus bulamadım greyhound a kaldım tek otobus var bıletımı onceden mı almalıyım otobusün yolcu kapasıtesı dolabılır mı?

Location Arrives Departs Layover Carrier Meals/Rest Stop Schedule
(START) - COLUMBUS ARPT (E), OH 08:15 AM LFL 0005
COLUMBUS, OH 08:30 AM (TRANSFER) LFL 0005
(TRANSFER) - COLUMBUS, OH 02:25 PM LFL Yes 0041
KENTON, OH 03:40 PM 03:40 PM LFL 0041
(END) - LIMA, OH 04:20 PM (END) LFL 0041
Gokhan Greyhound yerine lakefrontline denen otobusle gidin, 1 bucuk saatte ulastiriyor Lima'ya..asagiya linkini koyuyorum sana. Bilet fiyati 40 dollar kisi basina..Greyhound otobus otogarindan kalkiyor bu otobuslerde..ustunde lake front line yaziyor..Oraya gitmek icinde Havaalanindan cota denilen otobuse binin, 1 dollar 50 cent bir kisi diyor..yani taksi felan tutup parayi taksiye harcamayin. Onunda linkini asagiya ekledim..Lake front otobusu 2:25;de kalkiyormus oglen, bana kalirsa..gidin otele yakin bir otel ya da motel bulun ucuzundan ve guzel bir uyku cekip oglen binin gidin otobusunuze..perisan olmayin havaalaninda bir 70 dollar icin..Turkiye'deki gibi kisi basinada almiyolar oda kiraladiginda..2 kisi 70 dollara kalirsiniz temiz bir yerde..bileinide onceden al bence..sansa birakma isi..gitiginde her sey elinde hazir bulunur..birde orda biletle ugrasmazsiniz. Hadi iyi yolculuklar size ve guzel anilarla donersiniz insallah.

COTA

https://webstore.lakefrontlines.com/...oose-dates.asp