bugün websitesindeki numaraların güncellenmesi gerekiyor değil mi?
aynen öyle, ben de bekliyorum sabırsızlıkla![]()
bu arada bir bilgi vereyim, belki aynı durumda olan arkadaşlar vardır.
ben yazokuluna gidecektim, florida universitesinde.
fakat yeşil pasaportluyum ve J-1 vizesine başvurmuştum.
konsolosluğu aradığımda, eğitim amaçlı gittiğim için J-1 vizesinin yeşil pasaporta da basılabileceğini söylediler.
herkese sabırlar diliyorum..
mrblar arkadaşlar ben de 7 haftadır bekliyorum burada yazanları okuduktan sonra konsolosluğu aradım ups numarasını adımı söyledim bana başka bir doğum tarihi söyledi sonra da tamam doğru dedi senin numaran bizdekiyle aynı peki ne kadar sürer dedim bu işlem belki 7 ay daha sürer belki hiç gidemezsin dedi arkadaşlar şu mail de ne yazdınız söyleyin aynısını yazayım eğer önümüzdeki hafta da açıklamazlarsa gidip paramı alayım şirketten tşkrler
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Vay be, bugün de güncellenmedi numaralar..
emin olabilirsin ki mailler hiç bi işe yaramıyo ne yazık kibu arada şirket paranı vermek zorunda kesinlikle çünkü name check senin dışında gelişen bi olay ancak benim şirketim parayı eylülde vereceğini ve önkayıt parasını keseceğini söledi çünkü sözleşmede öyle yazıyor
bugün şirkete gidip işverene mail atıcaz ama sanırım boşuna çünkü bnmki çıkmaz asla yao mail atanların çıkması şey konsolosluktaki numarayla ellerindeki numara aynı deilmiş ondan dolayı. Sen direk vize bölümünü ara de ki "elimdeki ups numarasıyla sizdeki aynı mı onu kontrol etmek istiyorum"
![]()
bundan sonra açıklamasınlar zaten bu seferde ben gitmiyorum![]()
trafikte gördüğüm tüm ups arabalarına zarar vermek, şoförleriyle kavga etmek istiyorum![]()
ve bugun 30 gun oldu.... 18 hazıranda uçmam gerekırken
bugün güncellenen numaralarda yokuz yine.
hiç umurlarında değiliz adamların..
4 gün sonra tam 2 ay olacakamerikadan vazgeçtim yaz okuluna gidiyorum
![]()
watkenaydu arkadaşım oncelıkle çok sevındım (numaranın yanlış yazılmış olmasına değil tabı, bunun ortaya çıkmasına) konsolosluğa 0212 340 4444 nolu numaradan mı ulaştın acaba
Konu s_m_t tarafından (16-06-2011 Saat 03:15 PM ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar 3 hazirandaki görüşmede name check'e kaldım.uçak biletimi iptal etmek zorunda kaldım tabi,bu da bana 100tl ye maloldu.Şunu paylaşmak istiyorum.Sanırım name checke kalanların önemli bir kısmı sol taraftaki kel adamdan kalmış.Bu bir tesadü olmasa gerek.En suratsız memur bize denk geldi.İngilizce filan hikaye imiş.Tüm mesele birkaç saniyede vermiş oolduğun izlenim.Ben bunu arkettim.Bir de gitmeyi düşünen arkadaşlar.Mümkünse sakalınızı kesin.Ben artistlik yapıp kesmemiştim ama sanırım etkisi oluyor birazcık bile olsa![]()
dostum, ben de senin gibi 3 haziranda en soldaki adamdan name check'e kaldım,ben de sakallarımı kesmedim senin gibi.Dediğin gibi ingilizce ile hiçbir problem yok.Ancak şöyle bişey duydum:Sisteme adımınızı girdiklerinde hangi görevliye denk gelirsek gelelim sistemde adımızın yanında bayrak işareti çıkarsa otomatikman name check mağduru oluyormuşuz.Bu bana pek inandırıcı gelmedi, benimle aynı isme sahip olan arkadaşım babalar gibi aldı vizeyi.Benim de uçak biletim hazır 28 haziranda uçmam gerekiyor.İptal için kaç gün önceden haber vermemiz gerekiyor en son?Ben de KLM'den almıştım bileti.Ayrıca sen neden ceza ödedin,abd ye gitmekten vaz mı geçtin,iptal durumunda üstüne para mı veriyoruz??
arkadaşlar aynı artisliği ben de yaptım uzun süre sakalımı kesmemiştim şimdi kesersem daha kötü görünür dedim ve sakalla gittimyalnız bana ortadaki sempatik adam gelmesine rağmen takıldım sakalın etkisini bildiğim halde sakalla gittim sonra da şu bayrak olayıyla kendimi kandırıyorum
![]()
sakalla pek alakası yok bence çünkü sakallı ve sıfır inglizce bilen bi çocuğa direk vize vermişlerdi. O en soldaki adam cidden ölsün artıkherkes mi ondan kalıyor ya! benim ismimi yazdı sonra yanına bi adamı çağırdı konuştular biraz sonra da bana pembe kağıdı vermişti. Yazarken sinirlendim şimdi
![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Ben UPS numaramla ilgili vize bölümünü aradım ama hiç bir şekilde yardımcı olmadılar.
Hangi numarayı aradığınızı yazarsanız eğer daha çok yardımcı olmuş olursunuz...
bu numarayı ara "0212 335 90 00" ve vize bölümüne bağlanmak istediğini söyle.
eğer bu numarayı aradığında vizeyle ilgili bilgi için başka numarayı arayın derse onu ara çünkü bazen yönelendiriyolardı. şimdi tam olarak hatırlamıyorum. Vize bölümü haftaiçi 2 buçuk-4 buçuk arası çalışıyo o yüzden o saatlerde ara. "Sizdeki ups numarasıyla bendeki aynı mı kontrol etmek istiyorum" falan de![]()
Konu asdfghj tarafından (20-06-2011 Saat 03:50 AM ) değiştirilmiştir.
teşekkür ederim dostum![]()
ne demekumarım sendeki numarayla o mal konsolosluktaki numara aynıdır
ne zamandır bekliyosun ¿
Bugün 14. günüm tam konsolosluğu aradım ve hala işlemimin devam ettiğini söylediler.Ya çıkmayacaksada çıkmasın ona göre plan yapıcam.Ne bileyim ya insanın sinirini alt üst eden bi durum.Allah kimsenin başına böyle bişey vermesin.
gerçekten belli olmaması daha kötü yapamıyosun. İnş açıklanır bu hafta uçuş tarihin ne zaman?
Şu anda 16 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 16 misafir)
Bookmarks