2011 wat da philedelphia gidicekler orlarda bulusalım arada![]()
2011 wat da philedelphia gidicekler orlarda bulusalım arada![]()
ben de gıdıorum aynı yere harrısburg mu![]()
yok philadelphia nin icinde olıcam , dondurma satıcılıgı , philly e giden arıorumharrisburg , cikolata fabrikasına mı ?
beklerim![]()
merhaba hocam
ben de 20 haziran da philadelphiaya ya gidiyorum. fakat kalacak yer sıkıntım var. kiraya ortak olmak koşulu ile bana yardımcı olabilir misiniz?
siz ne zaman gideceksiniz? ben özeldem yazamıyorum şu an. 10 mesaja ulaşamadım henüz
bende gideceğim 13 de eğer güzel bi ekip oluşturulursa travel kısmını beraber yapabiliriz araba kiralar yada satın alırız fln filan![]()
hitman
hocam ben zaten turist vizesi ile gidiyorum. maalesf work kısmı yok. bana numaranızı yollar mısınız? ben size iletişim bilgilerimi gönderiyorum.
mail adresimi vereyim hattım oraya gidince açılacak şuan bende daha bilmiyorum numaramıMSN paylaşımı yasak 7 ekim de dönüş biletim 2 hafta öncesinden gezmeye başlamayı düşünüyorum ekip olursa araba ile olmaz sa çinliler gezi turu düzenliyorlarmış onlarla
![]()
Konu Ugur tarafından (17-05-2012 Saat 01:57 AM ) değiştirilmiştir.
hocam ben de 2 aydır turist vizesini aldığımdan beri kara kara düşünüyordum. keşke forumlara öncceden baksaymışım. araba almak baya maliyetli. kiralamak daha mantıklı sanırım ama tek başına pahalıya geliyordu. eğer abd ye varınca mail adreslerine cep numaralarınız atarsanız sanırım buluşmamız hızlanır. ben de 20 haziran-23 eylül arası orada olacağım.
2000 dolardan başlıyormuş arabalar %20 kesintiyle geri alıyolarmış anlaşmayı yaparsan 1500 e geri satsan 500 dolara gelir kiralamada ise günlük 50 dolardan yani hemen hemen aynıya gelir ama gezem süresi uzadıkca satın alması daha mantıklıtabi bu dediklerimin hepsi 4 5 kişi olursak yoksa 2 3 kişi için değmez çinlilerin gezi gurubu daha mantıklı gelir
![]()
otel merkezde mi hocam? ilk defa mı gidiyorsunuz?
hocam ben turist vizesi aldım. açıkçası herşeyden önce kalacak yer sorununu çözmem lazım... 2000 dolara araba alınması durumunda 1000 dolarda sigorta vergi harç tutar... benim bildiğim 500-700 dolara bile yaz için iş görür arabalar var. bu arada sırf abd için ehliyet aldım. bugun geçti elime. eğer uygun görürseniz bahsettiğim arabalardan alınabilir. ya da aylığı 600 dolara kiralk arabalar var. orada daha ucuzu bile bulunabilir. çinlileri tavsiye etmem. geçen sene 5 arkadaş las vegasa girtmiştik kiralı arabayla. bence arkadaş grubu daha iyi olur![]()
o zaman kiralık en mantıklısı senin için. tek başına mı gidiyorsun otele çalışmaya? geçen sene ben de utah'da çalışıyordum ama housekeeper olarak. son çare olarak gitmiştim ve berbat bir yer berbat bir işti. ama herşeye rağmen çok güzel anılar yaşadım. ahh ahh! hiç off günün olmayacak mı? hep tek türk mü takılacaksın? bu arada sen otelde mi kalacaksın yoksa otel yer mi gösteriyor. biz geçen sene trailer da kalmıştık. çok konforlu denemezdi . ama şimdi daha kötüsüne razıyım![]()
türk ehliyeti aldım. geçen sene abd den alırım dedim ama prosedür değişmiş utah tan alamadım. ama alsamda vize kadar geçerli olacaktı. ama türk ehliyeti ilk 6 ay geçerli. yani sıkıntı yokhem olmazsa çevirtebilirsin bi kaç günde, hatta belki bir günde. sen de var mı ehliyet ama sanıyorum vardır. bu arada hitman 4 sana email attım aldın mı hocam??
ya ben hitman i kastettimona da email attım ama cevap gelmedi. valla benim kafa çorba oldu sabahtan beri pc başında orayı burayı araştırmaktan. neyse hocam numaran ben de var zaten. görüşürüz iyi geceler
![]()
Konu future_dj tarafından (09-06-2011 Saat 02:28 AM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks