Top 10 Roller Coasters in America
kesinlikle travel planının içine alınması gereken yerler!!
![]()
Top 10 Roller Coasters in America
kesinlikle travel planının içine alınması gereken yerler!!
![]()
Konu ucankofte tarafından (02-06-2011 Saat 10:38 PM ) değiştirilmiştir.
Yukardaki ilk 2 si iyi degil oyle biyuk olduklarina bakma yavas ve cok sarsiyo.
great adventure nitro en çok binmek istediğim
bindiklerimden en iyisi six flags texas fiesta süperman
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
tahta olanın ısmı el toro mukemmel bir rideyesıl olan ıse king da ka kalbı olanlar bınmesın ayrıca nitro var o parkta oda efsanevi
Better late than never
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html
EltoroNj deki dimi..? Test ettim onayladım..
Sondaki de King Daka!Arkadaşlar binebilmek için 1.5 saat kuyrukta beklemişlerdi.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
six flags new england superman bir numara kesinlikle!
zaten kaç yıl üst üste dünyanın en iyi roller coasterı seçilmiş
mükemmel bi şey denk gelirse kaçırmayın binin
roller coaster olsunda nasıl olursa olsun ya pn numara türkiyede ne zamn yapılır böyle şeyler meçhul
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
Aslında bir Six Flags Great Adventure a giderseniz hemen hemen bütün muhteşem roller coasterları görebiliosunuz, ama gel gör ki acayip çok sıra oluyo her biri için en az 45 dakika beklemiştik ama tabikide değiyo, ve bir öneri daha zaten okdr beklemişken biraz daha bekleyip en ön sıranın başlarına oturun bence, bütün eğlence en ön sırada! Buarada Great Adventure daki Superman de gayet iiiydi ya
Ah! küçük hokkabazlık, sefil aynalı dolap;
Bir şapka, bir eldiven, bir maymun ve inkılap! NFK
Six Flags Magic Mountain'de bulunan X2 yu tek geçerim...50 defa binseniz her seferinde aynı heyecanı yaşatıyor adama...
bir coguna binme sansim oldu bineceklere tavsiyem rollar coaster onde sarar gerekirse yarim saat fazla bekle arkadasim onde binmiceksen hic bir anlami yok o korkuyu damarlarinda hissedeceksin.Gerci o aletlere bizim arabalardan cok guvenim var o ayri konu.Tahta olan ridelara gelince eger bel en fazla ne kadar agirabilir diye dusunuyorsaniz en arkaya bekleriz
.Benim bindiklerim icinde Titan six flags over texas daki babalardan biriydi New jersey deki king da ka zaten hiz manyaklari icin tasarlanmis diger ridelarin hepsi butun parklarda asagi yukari ayni isimlerini degistirip koyuyorlar.
Onerim abi madem gittim o kadar para verdin flashpass al bekleme sirada zaten hayatinda kac kez gidiyon adam gibi catir catir bin![]()
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
Evet bende arkadaşları Flashpass e ikna edememiştim maalesef ama çok mantıklı!!! Çünkü bi bindiğinize kesinlikle tekrar binmek isticeksiniz,
Buarada Kingda Ka harika, dehşet çok hızlı fln iyi hoşta, ben gözümü açamadım ya resmen, yani hakkaten fazla hızlıydı, hemen bitio, arkadaşım videomuzu fln çekmişti, video bile okdr kısa ki![]()
Flashpass bilet diil, sadece sıra beklemeden biniosun ridelara onunla,,,
ya hayır bileti ayrı onu ayrı alıyosunki, sonuçta bilet deyince parka girişte kullanılan bi bilet aklıma gelio benim,
VIP kısmı dorudur!
Six flags over texas'da "Titan" ve new jersey de "kingdaka" (yazılışını hatırlayamadım) Onun dışında çoğu parktaki tahta eski roller coasterlar da iyi titretir
![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
Cedar Point, Six Flags Magic Mountain ve Six Flags Great Adventure'a gittiğiniz zaman başka yere gitmenize gerek kalmıyor. En iyiler, en hızlılar burada. Aşağı yukarı her şeyi gezmiş oluyorsunuz.
six flags great america daki raging bull ve vertical velocity yi hiçbir şeye değişmem !
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks