elimize hem el cantasi alip ayriyetende sirtimiza canta olmamizin sakincasi var mi?
terlik, ayakkabı, boxer, şort, tişört, pantolon, havlu, mayo, converter, traş bıçağı.... yeter de artar.
ben 2 gün sonra gidiyorum ama hala bavula " ne koymalıyım/koymamalıyım " konusunda kararsızım![]()
kişisel bakım için gerekli şeyler (jilet, şampuan) tamam da, tencere tava bana biraz uzak geldi![]()
Eigensinn macht Spaß
Hiç hatun yok mu valiz hazırlayan yahu ? Kimi tencere tava yiyecek diyo kimi ne gerek var bunlara diyor. Çok kararsız kaldım :/
ben maine eyaletine gideceğim 2 hafta sonra. nasıl bi yer bilen var mı? ne götürüp götürmeyeceğimi bende bilmiyorum :/
Ben hazırlama aşamasındayım belirledim neler götüreceğimiGeçen sene wat' a katılmış tecrübeli bir arkadaşımla gidiyorum onun söylediklerine göre hazırlıcam. Yiyecek açısından ilk 1-2 hafta yeticek kadar koyuyorum fazla abartmadım. Kıyafet olarak genellikle şort, t-shirt tarzı götürüyoruym. Kot yada 2 tane. Elbise koydum ben 2 tane bide. 1 tane ince bir mont yağmurluk tarzı. 1 tane de sweatshirt. 1 spor 1 de açık ayakkabı ve 1 de terlik götürüyorum. Yiyeceklerde aklıma gelen hazır çorba ve küçük kutularda hazır pilakiler var onlardan götürcem. Plastik tabak,çatal vs.de götürüyorum. Bu arada ben California'ya gidiyorum ve karavanda kalıcam. Karavanın durmunu bilmediğim için bunları koycam
![]()
Only those who risk going to far can possibly know how far they can go!
yağmurluğa gerek yok,yer israfı derim ben...özellikle temmuz,ağustosta sıcaktan bayılacaksınız...ayrıca karavanda büyük bir ihtimal ufak bir mutfak olacaktır...
ben ne götüreceğime hiç karar vermedim...büyük bir ihtimal elime ne gelirse atarım valize kafama göre,öyle giderim...ama tencere tava olayı süper,yapmak lazım...özellikle bu sene konaklamayı self ayarlayacağım düşünülürse...
Ben halen yanıma yol arkadaşı bulamadım ona yanıyorum..
Polynesian Hotel and Water Park huseyinksk87 hot benimle irtibata geçerse sevinirim facebook tan atılan msj lar daha çabuk fark edilir..
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Only those who risk going to far can possibly know how far they can go!
hazır çorbalar, kahveler, türk kahvesi ve tabiki cezvem (= ıslak mendil kozmetik ürünlerim, takılarım tokalarım, şampuan, krem gibi temizlik ürünleri bir kaç tane elbise bir kaç tane şort bir kaçtan fazla tshirtlerim, bir kapşonlu kazağım bir hırkam, converse'im, terliğim boş ev ayarlandığı için nevresim takımım, havlum ve bunlarda benim bavulumdaki malzemelerim (=
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
havlu
uzun kollu bir polar
bir hırka
bikini
1 çift terlik
2 çift spor ayakkabı
1 çift babet
birkaç şort, 2 kot, 2 eşofman altı
birkaç tişört
takılar, tokalar
kişisel ürünler
priz için dönüştürücü
şimdilik bunlar var valizde ama şu hazır çorba olayına ben de giricem sanırım bayağa kafama yattı da![]()
arkadaşlar şimdi börek poğaça felan yaptırıyorum bunlara izin verirler mi acaba![]()
secret nerde burda
peki poğaça böreği bagajamı vermeliyiz , el çantamıza mı?![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks