amsterdam aktarmalı gidiyorum ve ordaki duty free için yanımda euro bulunması gerekir mi amerikada euroyu dolara çevirebilir myiz ?
amsterdam aktarmalı gidiyorum ve ordaki duty free için yanımda euro bulunması gerekir mi amerikada euroyu dolara çevirebilir myiz ?
hmm hiç gerek yok diyosun öyle mi ben hepsini dolar yapıp gidiyim o zman![]()
free shoptan alışveriş dusunuyorsan ortalama yapacagın alışverişe göre 50-100 euro arası bulundur.ama bişeyler yer içerim diyorsan 20 euro yeter.
Ben fransa CDG havalimanında doları euro ya çevirip 10 euro almıştım ihtiyacım kadar aldım yani. o kadar. sende öyle yapabilirsinde.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
tamam teşekkürler beni aydınlattığınız için![]()
İST veya jfk daki duty free lerde dolar kabul ediliyor mu arkadaşlar?
euro hiç yapmadım ama çıkmadan da duty freelerden 2-3 karton sıgara gibi şeyler almak istiyorum..
sen yap alışverişini atatürk havalimanı o günün kuruna göre fiyatı söylüyor istersen japon yeniyle öde.
jfk için bişey diyemicem ama euro-dolar üzerindendir heralde.
JFK da mı yoksa Atatürk'ten mi daha uygun fiyata sigara alabilirim?
@kayhan86
hocam yok ya niye alınayım
bütün paralardan yaptırıcaz zaten bu gidişle![]()
tabiki JFK... TR'deki free shopta fiyatlar euroyla ama günün kurundan TL hesaplanıp ödemiştim geçen sene..... JFK'da tabiki dolarla ödeyebilirsiniz bir karton marlboroyu 25dolara almıştım jack daniels 21 dolardı vs vs vs... en iyisi kredi kartıyla ödemek hiç sıkıntı boş muhabbetede gerek yok....
peki 2 karton aldık ıstanbuldan 2 kartonda JFK den alabılırmiyiz
Bu duruma göre euro yaptırmıyorum arkadaşlar ozaman
jfk'dan dolarla alırız en iyisi..
peki jfk da pasaport kontrolü yaptırdıktan sonra mı yoksa pasaportu kontrol ettirmeden önce mi duty free lerden alışverişimizi yapabiliyoruz???![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks