arkadaslar oncelıkle alanlara hsyırlı oldun daha girmemiş olanlara ise bol şanslar...
hemen konuya gireyım: sabah görüşme 7.45 di 15 dk once orda olun dedıler olduk. sıraya girdik butun formlar hazır ve seffaf kagıttan çıkmış bir sekilde.
sonra tek tek içeri aldılar orda guenlik bolumunden geçtık kapıdan ıçeri baya bir yurudukten sonra asansorle yukari çıktık.
neyse sırayı aldık iste zaten cok kalabalıktı parmak izi alındı ve asıl gorusme basladı.
gorevli=g ben =b
g:hi! how are u?
b:thanks,good
g:yours gpa very bad?why this explain(veya baska bir sey tam hatırlamıyrum bu durum neden gibi bir sey dedi)
bnly fiziks bad,the others good
grda gorevli israrla kotu oldugunu soledi.
b:bende gene sadece fızık kotu dıyınce sınırlendı..(o an zaten dedım kaybettim)
konusma bu kadar sonra adam gitti .. 5 dk falan sonra gerı geldı ve nereye gıdıceksın dedi sonrada beyaz bir kart verdi ve ups ye gonderdi..![]()
sonucta vizeyi aldım ama adam benı cok zorladı uzatmak ıstemıyorum benım arkadasımda aynı gisede girdi (onun ortalama 2.37)adam arkadasa soru bile sormamıs dırek vizeyi vermıs
yani ortalaması dusuk olan arkadaslar için tek tavsiyem olabılır ing biraz calısarak girin ve neden kotu dediginde mantıklı bir cevabiniz olsun herkese bol sanslar....![]()
Bookmarks