Mrb arkadaşlar maraşlıyım ve maraş otu kullanıyorumacaba giderken yanımda maraş otu götürsem havaalanlarında felan sorun cıkarırlarmı ?
Mrb arkadaşlar maraşlıyım ve maraş otu kullanıyorumacaba giderken yanımda maraş otu götürsem havaalanlarında felan sorun cıkarırlarmı ?
ATF diye bir şey duydun mu sen?Açılımı Alcohol Tobacco Firearms. Acayip titiz adamlardır. Tabiri caizse buluttan nem kaparlar. İlk günden başına bela almamanı tavsiye ederim.
İllegal olduğunu sanmıyorum ama gel sen bunu bir de onlara anlat. Bir de uyuşturucu sanarlarsa, seni DEA(Drug Enforcement Agency)'e emanet ederler. O zaman al başına belayı
Şimdi sana bir alternatif söyleyeyim. Benim Amerika'daki arkadaşlarım ekseriyetle İrlanda kökenli. Tütüne çok düşkünler. Bana bir gün SNUS diye bir şey ikram ettiler. Sakız kutusu gibi bir şeyden çıktı. Neyse bir şey etmez diye koyduk dudak altına. 5-10dk sonra benim dizlerimin bağı çözüldü.
Akşam eve gittim, duş aldım nafile. Sabaha anca kendime geldim.
Neyse yazdım google amcaya nedir bu "SNUS" diye, ekşisözlükten aldığım cevap MARAŞ OTU.
Hasılı kelam burda sigaraları satılan Camel markasının orada "SNUS" diye bir ürünü var. Senin aradığın gibi bir şey.
Bence hiç riske girme, Amerika'ya varınca SNUS alırsın.
NOT: Ben sigara bile içmediğim için SNUS beni fena yamulttu. Tütünle arası olmayan insanların denememesi tavsiye olunur
hmm tehlikeli ya bende ona benzer bişiler düşünmüştüm tek içimlikama neyse risk almaya değmez
orda takılırız her türlü hey mannnnnnnnnnnnnnnnn
![]()
Aman aman lahana götürsen bile derdini anlatamazsın çok titizler sakın diyeyim.
yok canım yanına biraz da ex koy ki ortamlara aktıgında atarsın hiç bi sorun olmaz..
yaw olmaz olur mu hiç. adamlar maraş otu falan tanımaz, 18 yasından kucuge sigara 21 yasından kucuge marketlerin bile sigara alkol vermediği bir ülkeden bahsediyoruz. kurallar katı aslında.
sen bence boşver maraş otunu, 2 karton sigaranı al git. orda da bitince sigara alır devam edersin.![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Maraşlıyım Maraş otu götürebilirmiyim? ))) Vay be çok yaratıcı!
Çengelköy'lü değilsin allahtan![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
merhaba fiorex;
Ben adanalıyım, merak ettiğim birşey var karpuz götürebilir miyim ?
birde bir arkadaşımla beraber gidicem oda konyalı ve etli ekmek götürmek istiyor.
götürebilirmiyiz ?
acil cevap bekliyorum birazdan uçağım kalkıyor ve ona göre uçağa bunları yiyip binicez eğer sorun olacaksa![]()
2Lb'dan fazla olmamak kaydıyla karpuz götürebilirsin.
Konyalı arkadaş için üzgünüm. Et muhteva ettiği için götüremez.. Ama tavsiyem pidenin üstündeki etleri yesin. Gerisini taşısın.![]()
neyse o zaman karpuzlarıda etli ekmekleride ben yerim artık. ok o zaman görüşürüz teşekkürler yardımlarınız için
( iki dk geyik yapıp güldük diye umarım alınan falan olmaz burada kimseye ne bir sataşma vardır ne de bir tahrik. bu mesajda geçen konu ve kişiler tamamen hayal ürünüdür )![]()
Cikardiklari gibi senide cikarirlar hemen. Cunku vizan bile olsa pasaport islemindeki adam ya da gumrukteki kisiler sende bir sorun bulursa geri ilk ucakla postaliyolar. 3 ay beynini dilendir su ottan uzak olup hocamOrdada ona benzer seyi satin alma ya da bir arkadasinda olurda sanada sunarsa bence kulanma..yakalanirsan hapis/sinir disi ve bir daha Amerika'ya giremezsin. Bizim ulke gibi degil adamlarin kanunlari ve yasalari, hele hele boyle bizim gibi yabancilara karsi.
bende Adanalıyım.Bici bici Ve şırdan götürsem olmaz mı![]()
Arkadaşlar verdiğinz bilgiler için çok teşekkürler en iyisi bu meleti götürmemek ve ordada bunu fırsat bilip bırakmak![]()
yaw illede kafaya koymussan adam gibi bi ot gotur barimaras otu sadece tukurtmekten baska bi ise yaramiyo
tavsiyem bonzai ve west
hap icinde papiyi tavsiye ederim ama ben hicbirini kullanmiyorum sadece denemisligim var ve arkadaslarimdan biliyorum tecrubeyle sabittir
barmen veya bir barda garson olursan ne demek istedigimi daha kolay ve rahat anlarsin
bu arada son tavsiyemde bonzaiyi kesinlikle alkolla beraber kullanma goruntu bi 5 dakka kadar erken geliyor ama ses daha sonra geliyor
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks