olur mu öyle kullanabilir miyim? Çok mutlu oldum şu annasıl bir şey o voltaj dönüştürücüsü? nereden ne kadara bulabilirim?
olur mu öyle kullanabilir miyim? Çok mutlu oldum şu annasıl bir şey o voltaj dönüştürücüsü? nereden ne kadara bulabilirim?
Arkadaşlar mutlaka CONVERTER alın.. Bilgisayarınızı vs. şarj etmek için çok gerekli. Voltaj farkından dolayı buradakiyle uyuşmuyor.
valla öyle her yerde satılan bişey değil. ama bir kaç elektrikçi gezip durumu anlatsan onlar yönlendirir veya hallederler ellerinde varsa. ben internetten satanları gördüm, internette aratırsan bulabilirsin belkide.
fiyatı 40-70 TL aralığında olması lazım.
bugune kadar da bi tane koreli bir arkadaşta görmüştüm amerikaya getirmişti büyüktü biraz ve ağırdı ( eski tip bişey heralde ) onu kullanmıştık bizde traş olmak için.
Ama böyle ugraşmaktansa walmart'tan almak en mantıklısı bence.
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
ben arkadaşımdan aldığım bilgiyi değil direk yaşadığımı tecrübe ettiğimi aktarıyorum.
bu yazdıkların tamamını kullandım çevremde de bir sürü insan kullandı, ne nasıl çalışır ne için voltaj dönüştürmek gereklidir, ne için priz ucu dönüştürmek yeterlidir gayet de iyi biliyorum.
hal böyle olunca bilgisayar ve cep telefonu şarj aleti için bastıra bastıra söylüyorum ki yalnızca priz ucu dönüştürücü yeterlidir voltaj dönüştürücüye gerek yoktur.
edit: birşey daha senin demenle fasa fiso olabilir ama benim dememle fasa fiso olacak bir durum yok arkadaşından bile tecrübeliyimdir belkide Wat konusunda.
Adaptörle çalışan herşey için sadece bir priz ucu yeter![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
bi converter öğrendin diye ingilizce ögretmeni mi oldun başımıza. converter dedikten sonra mutlaka alın voltaj dönüşmeden olmuyomuş yazarsan buradan neyi kasdettiğin çok belli. he sen bile daha ne demek istediğini anlamamışsan önce bi ana dilin türkçeyi ögren de sonra git amerikaya ingilizce ögren..
bırak git bence de mesaj kirliliği yapma, bırak meydanı bana.
düzleiştirici , maşa ,ısıtıcı filan bunları yanınıza alıp da boşuna ağırlık yapmayın.özellikle düzleştirici ve maşa için söylüyorum, dönüştürücüyle çalışyor onlar ama tr deki gibi tam verim alamıyorsunuz.makinelernz bozulabilir bile.walmart gibi büyük store larda ucuza almak varken uğraşmaya hiç gerek yok.
priz donusturucu voltajı degıstırmez sadece ucu değişir giriş değişir eger cihazın 110v ıle uyumlu degılse donusturmende fayda etmez ve 110 v ıle uyumlu olanlar genelde adaptorle calısır telefon notebook vs gibi 220v ise direk sac kurutma makınesı gıbı kablo ıle oluyor bilmiyorsun bırde acıklayan yardımcı olanlarada engel olma oku ogren
Gereksiz tartışmalara girip ortamı germeye gerek yok arkadaşlar. Bunu burada noktalayın.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Allahım sen saçlarımın çok kabarmasına izin verme diyip maşamı ve düzleştiricimi götürmüyorum. williamsburg yolcuları haziran ortasında saçları birbirine girmiş bir kız görürseniz korkmayın o benim.![]()
Bu arada 30 dolara walmartta remington var şu an mutluluktan ölebilirim![]()
ya aslında bir de ben epilasyon aletini sormak istiyorumonsuz bir kız olamaz...
ben buradan götürmeyi düşünmüştüm ama çalışmama ihtimali varmış gerçi voltaj aralığı tutuyor ama verim düşük olursa da hiçbir işe yaramaz.Wallmarttan bunu da bulabiliriz değil mi? fiyatları nasıl acaba? Bir de braun fln var mı orda?
Ben götürecektim ki onu. onsuz ne yapılabilir kinapsak ölsek mi
![]()
muhabbet nasıl bir boyuta taşınmış arkadaş![]()
Allahım şükürler olsun ki kız değilim.. Traş takımı bile götürmeyeceğim. Tüm yıl kestim sakalları yazın kesmeyip uzatacağım yüzüm biraz rahatlasınbavula sadece birkaç tişört, birkaç şort, bolca çorap ve boxer koyucam. Pantolon ve ayakkabıyı giyip gideceğim. Zaten dönüşte bir sürü şey alacağım...
işini göreni buldun da eski modeli yeni modeli kaldı birde demi
bir arkadaşımızda muhabbet ne boyuta gelmiş demiş bu arada ama, bunlar garip konular gibi gelsede gerçek anlamda ihtiyaç duyulan ve bilgi sahibi olunması gereken konular gidecek olan bayan arkadaşlar için.
Daha aslında konusulacak çok şey varda konusu açılırsa yardımcı oluruz
Bayan olmasakta orada gördugumuz bir tecrübe var her konuda![]()
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks